24.5.12

Bild - "Ελληνίδα μας ζητάει 70 δισ. ευρώ"!

Ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Bild ,  αναφέρει ότι η 29χρονη Βίκυ Βουλβουκέλη, μέλος του κόμματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες", ζητάει 70 δισ. από τη γερμανική κυβέρνηση σαν αποζημίωση για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Το δημοσίευμα με τίτλο "Αυτή η Ελληνίδα μας ζητάει 70 δισ. ευρώ" αναφέρει ότι η Βίκυ Βουλβουκέλη που "μιλάει άπταιστα γερμανικά", ζητά από τη Γερμανία "70 δισ. ευρώ για πολεμικές αποζημιώσεις.
Η Β. Βουλβουκέλη, που μεγάλωσε στη Γερμανία, δηλώνει: "Οι αξιώσεις των αποζημιώσεων από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο δεν έχουν ξεχαστεί, η Γερμανία μας χρωστά χρήματα". Η Β. Βουλβουκέλη θέλει, στην περίπτωση συμμετοχής (του κόμματός της) σε κυβερνητικό σχήμα, να καταγραφεί το θέμα των αποζημιώσεων και στη συμφωνία κυβερνητικού συνασπισμού".
Στη συνέχεια η ίδια αναφέρει: "Ήμασταν αναγκασμένοι σαν χώρα να ζητήσουμε από τη Γερμανία οικονομική βοήθεια και υπαγορεύσεις που έχουν οδηγήσει σε εξασθένηση της κοινωνίας. Η κατάσταση στην Ελλάδα έχει επιδεινωθεί. Θέλουνε η Ελλάδα να αντιμετωπίζεται σαν ισότιμος εταίρος στην Ευρώπη".
Μάλιστα το ρεπορτάζ παρουσιάζει το προφίλ της κας Βουλβουκέλη, η οποία σημειώνεται ότι ήρθε στην Αθήνα μόλις πριν από τέσσερα χρόνια και είναι στενή συνεργάτιδα του κ. Καμμένου.
Δείτε το δημοσίευμα εδώ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου