21.5.12

Εικόνα …Ζιμπάμπουε στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας!

  ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ  ...του Σκώρος στο  moriasnews.gr ....    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ !!
Μέσα στον κακό χαμό των ημερών , μέσα στη διάλυση της κρατικής μηχανής και την ακυβερνησία, υπάρχουν και περιοχές της πατρίδας μας όπως στην περιοχή του Ασπροχώματος Μεσσηνίας που οι κάτοικοι ζουν τη δική τους …κόλαση!!
Εμφανής η αδιαφορία ή αδυναμία των υπευθύνων να βελτιώσουν έστω και λίγο τη ζωή των κατοίκων αλλά και να παρουσιάσουν μία εικόνα του Εθνικού δρόμου που να συνάδει με τον 21ο αιώνα!
Δρόμοι τριτοκοσμικοί, με χορτάρια δεξιά και αριστερά, σκουπίδια , με εγκαταλελειμμένες γραμμές τραίνου που δημιουργούν όχληση στους οδηγούς , με παρεμβάσεις στις γραμμές που χειροτερεύουν τη διέλευση, με ελάχιστο φωτισμό που δημιουργεί προβλήματα λόγω της κίνησης πεζών και αθιγγάνων που έχουν κατασκηνώσει πλησίον της γέφυρας, σκόνες από την κίνηση μεγάλων οχημάτων σε εργοτάξια ,δυσοσμία από εργοστασιακές δραστηριότητες…αφόρητα κουνούπια και πολλά τροχαία ατυχήματα !!!!
Κρανίου τόπος με λίγα λόγια!!
Μετά οι αρμόδιοι φορείς μιλούν για αναβάθμιση της ζωης των κατοίκων, επιδιώκουν την τουριστική ανάπτυξη, κομπάζουν για εντάξεις έργων στο …ΕΣΠΑ , αλλά για την καθημερινότητα των δύστυχων κατοίκων …ούτε κουβέντα!
Επιτέλους ας υπάρξουν αυτοδιοικητικοί που θα σηκωθούν από τις πολυθρόνες τους και θα βοηθήσουν τους κατοίκους που ταλαιπωρούνται!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου