24.5.12

ΜΕΣΣΗΝΙΑ -Πήρε φωτιά ο Πετράκος για να ...κρατήσει την έδρα !

 Οργώνει την Μεσσηνία ο Θανάσης Πετράκος προκειμένου να κρατήσει την πολυπόθητη έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στην Μεσσηνία με διαδοχικές λαικές συνελεύσεις- διότι υπάρχει ο φόβος ( παρά το κλίμα που διαμορφώνουν  οι Δημοσκόποι -Καιροσκόποι ) έδρα να μην ξαναδεί στην Μεσσηνία
ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗ
Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας καλεί όλους τους φίλους του, από τους τέως Δήμους Χιλιοχωρίων, Βουφράδας και Παπαφλέσσα να παραβρεθούν στην ανοιχτή λαϊκή συνέλευση που θα γίνει το Σάββατο 26 Μαΐου στις 8:30 μ.μ. στο Χατζή, στην ταβέρνα «Ο Γάτος», για να συζητήσουμε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου και να οργανώσουμε την εκλογική μάχη εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου, ώστε να είναι νικηφόρα.
Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει ο υποψήφιος βουλευτής Θανάσης Πετράκος.
ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗ ΜΑΝΗ
Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας καλεί όλους τους φίλους του, οι οποίοι βοήθησαν στην εκλογική μάχη της 6ης Μαΐου από τον τέως Δήμο Λεύκτρου να παραβρεθούν στην ανοιχτή λαϊκή συνέλευση που θα γίνει την Παρασκευή 25 Μαΐου στις 7:30 μ.μ. στον Άγιο Νικόλαο Δυτικής Μάνης, στο καφέ «Κοράλι», για να συζητήσουμε τη νέα κατάσταση μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου και να οργανώσουμε την εκλογική μάχη εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.
Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει ο υποψήφιος βουλευτής Θανάσης Πετράκος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου