20.5.12

Τα μούτρα της Μέρκελ την στιγμή που κέρδισε η Τσέλσι !!

ΣΑΝ ΚΛΑΜΜΕΝΟ  Μ...... ΚΑΙ Ο ΚΑΜΕΡΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ !!

Από όλα είχε η χθεσινή συνάντηση των ηγετών των 8 ισχυρότερων οικονομιών του πλανήτη. Αφού εξέφρασαν την ελπίδα ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο ευρώ, έφαγαν χάμπουργκερ, τηγανητές (γαλλικές) πατάτες και φυσικά με μεγάλη αγωνία παρακολούθησαν σε μεγάλη οθόνη τον χθεσινοβραδινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Τσέλσι και της Μπάγερν.
Η φωτογραφία που διέρρευσε από την αίθουσα των συζητήσεων δείχνει με τον πιο παραστατικό τρόπο τα συναισθήματα, τις αντιδράσεις και την αγωνία των ηγετών. Μόλις η Τσέλσι κερδίζει στα πέναλτι (4-3) την Μπάγερν ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον πανηγυρίζει έξαλλα σε αντίθεση με την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ η οποία κρατάει με τα δύο της χέρια τις καρέκλες και δείχνει αποσβολωμένη, σαν να μην το πιστεύει.
Χαρούμενος για τη νίκη της Τσέλσι έδειχνε και ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα ο οποίος πανηγυρίζει με το στόμα ανοιχτό. Με λιγότερο ενθουσιασμό παρακολουθούν ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και οι υπόλοιποι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου