19.11.17

Συνεχίζεται η ψηφοφορία της κεντροαριστεράς

Ομαλά εξελίσσεται ο β΄ γύρος για την εκλογή νέου ηγέτη στην κεντροαριστερά. 

Έως τις 8 το βράδυ, τα μέλη και οι φίλοι του νέου φορέα θα μπορούν να ψηφίσουν για τη νέα ηγεσία επιλέγοντας ανάμεσα στην Φώφη Γεννηματά και στον Νίκο Ανδρουλάκη.
Οι κάλπες άνοιξαν στις 8 το πρωί, χωρίς σημαντικά προβλήματα. Ορισμένα μεμονωμένα περιστατικά ξεπεράστηκαν γρήγορα και η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά. Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι ψήφισαν στον α’ γύρο.
Και οι δυο υποψήφιοι ψήφισαν περίπου την ίδια ώρα, στις 11πμ.  Η κ. Γεννηματά στο Καματερό και ο κ. Ανδρουλάκης στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Δεν απαιτείται η καταβολή 3 ευρώ, όπως την προηγούμενη Κυριακή. Όμως,
 όποιος θέλει μπορεί να δώσει χρήματα για τους πληγέντες στη Δυτική Αττική.
Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις  9 - 10 το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες περισσότεροι από 60.000 πολίτες, έχουν προσέλθει μέχρι λίγο πριν το μεσημέρι στις κάλπες. Αριθμός κατά λίγο μικρότερος από τον αντίστοιχο της περασμένης εβδομάδας, την ίδια ώρα. Χαρακτηριστικό της υψηλής και αυτή την Κυριακή συμμετοχής, είναι το γεγονός ότι στις 10:30 είχαν ψηφίσει περίπου 30.000, αριθμός μεγαλύτερος από αντίστοιχο της ίδιας ώρας της περασμένης Κυριακής.
Υπενθυμίζεται πως οι δύο «μονομάχοι» στον πρώτο γύρο πήραν από κοινού 138.066 ψήφους, με την κ. Γεννηματά να περνά τις 86.000και το κ. Ανδρουλάκη τις 51.000.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου