25.11.17

Κάλυμνος: 'Άγρια δολοφονημένος εντοπίστηκε ο αγνοούμενος φοιτητής

Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα, στις 5:00 το απόγευμα, ο 21χρονος φοιτητής από την Κάλυμνο, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 19 Νοεμβρίου.
Το ποδήλατο εντοπίστηκε την ίδια μέρα σε δύσβατη περιοχή, στον Προφήτη Ηλία, ενώ δύο μέρες αργότερα βρέθηκαν τα παπούτσια του, σε αντίθετη κατεύθυνση, σε κεντρικό δρόμο που συνδέει τα χωριά της Καλύμνου.
Η περιοχή, σύμφωνα με κατοίκους του νησιού, θεωρείται κακόφημη, λόγω των παραβατικών στοιχείων που συχνάζουν εκεί.
Ο άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός σε μια ρεματιά στον Λαγκά Χώρας Καλύμνου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει βαθύ τραύμα στο μέτωπο, με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν στο συμπέρασμα της εγκληματικής ενέργειας.
Τον φοιτητή εντόπισε ένας νεαρός που μάζευε χόρτα στη περιοχή, ενώ η σορός του άτυχου νέου φέρει εμφανείς μώλωπες και εκδορές που αποδεικνύουν ότι το παιδί σύρθηκε από τον ή τους δολοφόνους του στα βράχια και αφέθηκε στο σημείο…
Υπενθυμίζεται πως τα παπούτσια και οι κάλτσες του παιδιού βρέθηκαν 20 χλμ. μακριά, στην άλλη άκρη του βουνού, στην άσφαλτο και συγκεκριμένα στο Βαθύ Καλύμνου, όπου προφανώς οι δράστες τα πέταξαν εκεί για να δυσχεράνουν τις έρευνες των Αρχών.
Εντύπωση προκαλεί πως το σημείο είχε ερευνηθεί τις προηγούμενες ημέρες και δεν είχε εντοπιστεί ο άτυχος νέος. Αυτό σημαίνει ή ότι δεν είχε γίνει αντιληπτός ή ότι ο δράστης ή οι δράστες τον έσυραν εκ νέου από το σημείο του φονικού.
Σύμφωνα με το bloko.gr, πρόκειται για άγρια δολοφονία, καθώς ο 21χρονος φέρει σημάδια από σφαίρες στο κεφάλι.
Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, η σορό του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου 21 χρόνων, βρήκε τυχαία το απόγευμα του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου, ένας νεαρός κάτοικος που μάζευε χόρτα για τα ζώα του.
Το πτώμα βρισκόταν μέσα  σε ένα μικρό ρέμα δίπλα στον δρόμο που οδηγεί στον Προφήτη Ηλία.
Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες,  ο νεκρός σπουδαστής φέρει μεγάλο τραύμα στο κεφάλι.
Την δική του εικόνα  που προκαλεί πολλά ερωτηματικά,  έδωσε  στο «Τούνελ»  ο πιστοποιημένος διασώστης που συμμετείχε  όλες αυτές τις μέρες στις έρευνες. Ο Κώστας  Βάλβης από την Εθελοντική ομάδα διασωστών Θήρας – που είχε πάρει μέρος και στις έρευνες για τον άτυχο Τάκη Βαζακόπουλο’-,  είπε πως και ο ίδιος αλλά και άλλοι που ερευνούσαν στην περιοχή,  είχαν περάσει πολλές φορές από  το συγκεκριμένο σημείο που βρέθηκε η σορός,  χωρίς να  εντοπίσουν κάτι.
Στον τόπο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις.
Το χρονικό της εξαφάνισης
Ο νεαρός είχε πάει πρόσφατα στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί την οικογένεια του που ζει εκεί. Η μητέρα του είναι καθηγήτρια στο νησί. Ο Νίκος έφυγε με το ποδήλατο του αδελφού του για μια βόλτα και από εκείνη τη στιγμή εξαφανίστηκε. Το ποδήλατο εντοπίστηκε την ίδια μέρα στην δύσβατη περιοχή του Προφήτη Ηλία. Δύο μέρες αργότερα βρέθηκαν τα παπούτσια του λυμένα και τακτοποιημένα με τις κάλτσες του τοποθετημένες δίπλα του.
Ήταν σε αντίθετη κατεύθυνση, σε κεντρικό δρόμο που συνδέει τα χωριά της Καλύμνου. Χθες η μητέρα του Ιωάννα Αποστολάκη – Χατζηπαύλου μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη και είπε:«Οι μέρες είναι αβάσταχτες. Τον περίμενε όλη η οικογένεια με ανυπομονησία γιατί είχαμε καιρό να τον δούμε. Τις πρώτες μέρες είχε βγει βόλτα με τον αδελφό του, αλλά περιορίστηκε στην περιοχή της Χώρας. Την Κυριακή έφυγε μόνος του. Μόλις σκοτείνιασε και δεν είχε επιστρέψει, καταλάβαμε ότι κακό συνέβη. Δεν μπορεί να εξαφανίστηκε έτσι στα καλά καθούμενα. Να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τον βρούμε…». Η μητέρα του αγνοούμενου ευχαρίστησε όλους όσους συμμετέχουν στην κινητοποίηση για τον εντοπισμό του και απηύθυνε έκκληση στην ΕΛ.ΑΣ. να επιστρατεύσει ξανά το ελικόπτερο της για περαιτέρω έρευνα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου