24.11.17

Σε αυτή τη φυλακή κρατείται το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ -Τι λέει ο δικηγόρος της

Στο σωφρονιστικό ίδρυμα Lai King, στην περιοχή Kwai Chung της πόλης Tsuen Wan New Town κρατείται το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη με 2,6 κιλά κοκαΐνης.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του σωφρονιστικού ιδρύματος, η φυλακή ιδρύθηκε το 2008 και είναι χαμηλής ασφάλειας, ενώ σε αυτή κρατούνται αποκλειστικά γυναίκες, οι οποίες, συνολικά, είναι 200 κρατούμενες.
Η κοπέλα βρέθηκε στην Αιθιοπία και από εκεί στο Χονγκ Κονγκ με τα 2,5 κιλά κοκαΐνης στην τσάντα της και προορισμό την Αθήνα. Σύμφωνα με τον Σ. Κεχαγιόγλου, κάποιο ή κάποια άτομα από την Ελλάδα ήταν που την ενέπλεξαν στο σχέδιο διακίνησης της τεράστιας ποσότητας κοκαΐνης.
«Αυτό το παιδί δεν μπορούσε από μόνο του να γίνει ξαφνικά όλο αυτό το δίκτυο και να καταλήξει με 2,5 κιλά κοκαΐνης στην τσάντα της», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του 19χρονου μοντέλου που συνελήφθη με ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ, Σάκης Κεχαγιόγλου.
Όπως πρόσθεσε «η πρώτη ενέργειά μου θα είναι να ζητήσω την άρση του απορρήτου και να διαπιστώσω με ποιον είχε επικοινωνία».
Οι γονείς της ανακάλυψαν μέσω των ΜΜΕ την υπόθεση αφού είχαν την εντύπωση ότι η κόρη τους βρισκόταν στην Καλαμάτα ως φοιτήτρια σε ΙΕΚ.
Ο κ. Κεχαγιόγλου διευκρίνισε ότι, παρά τις προσπάθειές του να επικοινωνήσει μαζί της, αυτό δεν έγινε εφικτό, διότι απαγορεύεται η τηλεφωνική επικοινωνία του δικηγόρου με τον συλληφθέντα.
Από τη στιγμή που μόνο με φυσική παρουσία μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί της, ο πρόξενος της Ελλάδας συναντάται με την 19χρονη,όπως εξήγησε ο συνήγορός της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου