24.11.17

Γιώργος Γκούμας: “Θα συνεργαστούμε στενά με την τοπική αυτοδιοίκηση για την ανάπτυξη της Μεσσηνιακής οικονομίας”

Επίσκεψητου επικεφαλής και αντιπροσωπείας υποψηφίωντουΝέου ΕπιμελητηρίουστοΔήμο Καλαμάτας.

Με τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Νίκα συναντήθηκε  αντιπροσωπεία των υποψηφίων του συνδυασμού «Νέο Επιμελητήριο» και του επικεφαλής κ. Γιώργου Γκούμα στο Δημαρχείο Καλαμάτας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα και είναι ενδεικτικό ότι διήρκησε περισσότερο από δύο ώρες, όπου και συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του Δήμου, αλλά και οι νέες αναπτυξιακές προοπτικές για την ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας.


Ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Νίκας αναφέρθηκε στις μεγάλα έργα που έχουν υλοποιηθεί στην πόλη, αλλά και σε όσα σχεδιάζονται στο μέλλον ώστε η πόλη να μπορέσει να ανταποκριθεί με επιτυχία στις νέες αναπτυξιακές προοπτικές που προδιαγράφονται γι’ αυτή. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Νίκας αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας Εκθετηρίου Προϊόντων, αλλά και στη δημιουργία Γραφείου για τα κόκκινα δάνεια και τον εξωδικαστικό συμβιβασμό στο νεοκλασσικό κτίριο του παλιού Δημαρχείου. Ο Δήμαρχος Καλαμάτας ζήτησε η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου να αναβαθμίσει το ρόλο του θεσμού και να βρεθεί στην πρώτη γραμμή για την ανάπτυξη του τόπου μας.


Από την πλευρά του ο κ. Γκούμας αφού ευχαρίστησε τον κ. Νίκα για την θερμή και εγκάρδια υποδοχή δεσμεύθηκε ότι το Επιμελητήριο θα είναι αρωγός στις προσπάθειες του Δήμου και θα παίξει στο μέλλον το ρόλο που του αρμόζει ώστε από την ραγδαία ανάπτυξη που παρουσιάζει ο Δήμος Καλαμάτας να ωφεληθούν όλοι.  Αναφέρθηκε στα προβλήματα που
αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του Δήμου και τόνισε ότι στόχος του ιδίου και του συνδυασμού είναι να συνεργαστούν στενά με την τοπική αυτοδιοίκηση για την ανάπτυξη της Μεσσηνιακής οικονομίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου