6.6.11

Oι άντρες σκέφτονται το σεξ …4.745 φορές το χρόνο !!

Δεκατρείς φορές την ημέρα, δηλαδή 4.745 φορές το χρόνο, σκέφτεται το σεξ κατά μέσο όρο ένας άνδρας. Μπορεί να το σκέφτεται τόσο συχνά, αλλά έρευνα έδειξε ότι ο μέσος άνδρας το κάνει 104 φορές το χρόνο.
Ο ένας στους τρεις άνδρες που έλαβαν μέρος στην έρευνα παραδέχθηκε μάλιστα ότι το σεξ είναι το πρώτο που σκέφτεται όταν ξυπνάει. Οι γυναίκες είπαν ότι σκέφτονται το σεξ πέντε φορές την ημέρα, δηλαδή 1.825 φορές το χρόνο.
Ο υπεύθυνος της έρευνας, η οποία έγινε από εταιρεία μάρκετινγκ, είπε: «Το ξέραμε ότι οι άνδρες σκέφτονται συχνά το σεξ, αλλά δεν ξέραμε ότι το σκέφτονται τόσο πολύ συχνά! Από τους 3.000 ανθρώπους που έλαβαν μέρος στην έρευνα, το 43% είπε ότι ο άνδρας είναι αυτός που κάνει το πρώτο βήμα στον έρωτα. Φάνηκε επίσης ότι οι άνδρες θεωρούν πως ο καλύτερος τρόπος για να ρίξουν μία γυναίκα στο κρεβάτι είναι να τη βγάλουν έξω για ένα όμορφο δείπνο και μετά να της κάνουν ένα χαλαρωτικό μασάζ.
Οι γυναίκες από την άλλη πιστεύουν ότι αν θέλουν να καταλήξουν στο κρεβάτι με έναν άντρα, η καλύτερη… οδός είναι να του μαγειρέψουν και να φάνε στο σπίτι ακούγοντας ρομαντική μουσική. diogenis

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου