20.5.12

"Πάρε ανάσα - τρέξε στην Αθήνα" για τον 1ο διεθνή Ημι- Μαραθώνιο !!

Με το σύνθημα «Πάρε ανάσα, τρέξε στην Αθήνα, τρέξε την ιστορία της πόλης», χιλιάδες δρομείς θα βρεθούν στην εκκίνηση, μπροστά από το Καλλιμάρμαρο στάδιο, την Κυριακή στις 09:00, για να τρέξουν στον 1ο διεθνή Ημι-Μαραθώνιο 21.100μ, στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημι-Μαραθωνίου, στα 8.000 και στα 3.000μ που διοργανώνουν ο ΣΕΓΑΣ και ο ΟΠΑΝΔΑ του Δήμου Αθήνας.
Στον αγώνα δυναμικό «παρών» δίνει η ΜΚΟ «ΑΝΑΣΑ» (έτσι και το σύνθημα «πάρε ανάσα»), που συμμετέχει στον αγώνα με 120 μέλη-φίλους της, μεταξύ των οποίων γνωστοί άνθρωποι της show biz, όπως και η πρόεδρος της ΜΚΟ ηθοποιός Ζέτα Δούκα, η Ματθίλδη Μαγγίρα, η Ρέα Τουτουνζή και ο Θανάσης Ευθυμιάδης.
Λόγω του ημι-μαραθωνίου το πρωί θα πραγματοποιηθούν σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας από τις 6.00 μέχρι τη μία το μεσημέρι.
Διακοπές θα υπάρξουν σε όλο το μήκος της Βασ. Όλγας, της Ηρ. Αττικού, της Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βουλιαγμένης και Βασ. Κων/νου και στα δύο ρεύματα και στη Βασ. Κων/νου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου