11.1.13

Ο Σπύρος Φωκάς παντρεύεται την θετή του κόρη

Για τέταρτη φορά θα ντυθεί γαμπρός ο 76χρονος ηθοποιός, Σπύρος Φωκάς,στην Σαντορίνη.
Θα παντρευτεί την Λίλιαν Παναγιωτοπούλου, την γυναίκα που του στάθηκε φύλακας-άγγελος στην σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του που πέρασε το 2010.
«Τέτοιο παιδί σαν την Λίλιαν που θα βρώ σήμερα; Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι με πολιτικό γάμο. Αγαπώ τα πάντα στη Λίλιαν, μαζί με τα ελαττώματά της. Είναι σπάνιο κορίτσι». Αυτό δήλωσε ο πάλαι ποτέ ζεν πρεμιέ Σπύρος Φωκάς (σ.σ. Ένας από τους λίγους έλληνες που έκανε καριέρα στην Ιταλία και το Χόλιγουντ) σε σχετική ερώτηση του δημοσιογάφου του Εγώ Weekly.
Οφείλουμε να διευκρινήσουμε πως δεν έχουμε να κάνουμε με περίπτωση αντίστοιχη αυτής του Γούντι Άλεν, καθώς η Λίλιαν ποτέ δεν υπάρξε στην πραγματικότητα θετή κόρη του Σπύρου Φωκά.
Απλά, όπως επισημαίνει και σχετικό δημοσίευμα της Δημοκρατίας, «στην αρχή της γνωριμιάς τους εκείνος την έβλεπε σαν ψυχοκόρη του, πριν ξυπνήσει το ερωτικό συναίσθημα μέσα του».
Καθώς επίσης και ότι «στα δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου (σ.σ. Που ο φωκάς ήταν στο νοσοκομείο) η Λίλιαν αναφερόταν ως θετή κόρη του, κάτι που το ζευγάρι δεν διέψευσε καθώς επιθυμούσε να διατηρήσει χαμηλά τους τόνους και την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου