10.1.13

Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο αποκτά Αιμοδυναμικό εργαστήριο !

Αιμοδυναμικό εργαστήριο θα αποκτήσει το Παναρκαδικό νοσοκομείο της Τρίπολης, με δωρεά των μηχανημάτων από μια γυναίκα ιδιώτη και εκτιμάται από τη διοίκηση του νοσοκομείου, ότι λίγο πριν από το Πάσχα θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει.
Σύμφωνα με την διοικήτρια του νοσοκομείου Ελένη Σιουρούνη, η δωρήτρια Γιαννούλα Γκουντάνη, ζήτησε από το νοσοκομείο να μάθει τις ανάγκες που έχει, έτσι ώστε να εκπληρώσει επιθυμία του συζύγου της Κωνσταντίνου.
Σε συνεργασία με τους γιατρούς, κατέληξαν, ότι το νοσοκομείο χρειάζεται ένα σύγχρονο αιμοδυναμικό εργαστήριο, για την υποστήριξη της καρδιολογικής κλινικής, προκειμένου να γίνονται οι στεφανιογραφίες στην Τρίπολη, αφού μέχρι σήμερα όλοι οι καρδιοπαθείς έπρεπε να μετακινηθούν στην Αθήνα.
Η προμήθεια του εξοπλισμού γίνεται με τη βοήθεια της επιτροπής προμηθειών υγείας, ώστε το μηχάνημα που θα αποκτήσει το νοσοκομείο να είναι το καλύτερο από πλευράς τεχνικών προδιαγραφών και παράλληλα διασφαλίζοντας την οικονομική προσφορά της δωρήτριας.
Η διαδικασία βρίσκεται στο τελικό στάδιο και αναμένεται μέσα στο επόμενο δεκαήμερο να υπογραφεί η σύμβαση, για να ξεκινήσουν οι εργασίες εγκατάστασης του αιμοδυναμικού εργαστηρίου στο νοσοκομείο, οι οποίες θα διαρκέσουν περίπου τρεις μήνες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου