12.1.13

Προπηλάκισαν τη μάνα του δολοφόνου και το σύντροφό της

Απαιτούν να φύγουν από το χωριό τους!

Ένταση προκλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Κομνηνά Ξάνθης, με περίπου 50 κατοίκους του χωριού να προπηλακίζουν έξω από το ίδιο του το σπίτι τον συγχωριανό τους που διατηρεί δεσμό με τη Γεωργιανή μητέρα ενός εκ των δραστών του διπλού φονικού.

Αμέσως μετά την πλήρη εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος και τη σύλληψη των τριών Γεωργιανών που δολοφόνησαν τις δύο ηλικιωμένες αδελφές κατοίκους του χωριού, με μοναδικό κίνητρο τη ληστεία, οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του συγχωριανού του Α.Χ. που διατηρεί δεσμό με τη μητέρα ενός εκ των συλληφθέντων απαιτώντας του να φύγει από το χωριό τους, καθώς θεωρούν ότι μέσω αυτού και της συντρόφου του οι δράστες γνώριζαν για την οικονομική κατάσταση των δύο ηλικιωμένων άτυχων γυναικών.

Οι κάτοικοι άρχισαν να βαρούν τα παντζούρια του σπιτιού του, φωνάζοντας και βρίζοντάς τον ενώ απαιτούσαν άμεσα να εγκαταλείψει τα χωρίο. Ο Α.Χ. κάλεσε την Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο για να εκτονώσει την ηλεκτρισμένη κατάσταση που επικρατούσε. Το πλήθος αποχώρησε μόλις έλαβε τη δέσμευση από τον Α.Χ. ότι αυτός και η σύντροφός του θα εγκαταλείψουν το χωριό άμεσα.

Το στυγερό διπλό φονικό, που είχε ως μοναδικό κίνητρο τη ληστεία, έχει αναστατώσει και εξοργίσει την περιοχή με τους κατοίκους να σημειώνουν στο ThrakiToday.com πως τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες είναι πρωτόγνωρες για την περιοχή τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου