11.1.13

Αλευράς - Παρέμβαση για το "Ελαιόλαδο φαρμάκι" !

 " ΠΟΥΛΑΕΙ " ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ !
Παρέμβαση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και στον ΕΦΕΤ, προκειμένου να τιμωρηθεί παραδειγματικά η εταιρεία από τη Βόρεια Ελλάδα, που είχε νοθεύσει το ελαιόλαδο και δυσφήμιζε το ξεχωριστό προϊόν την Καλαμάτας, θα κάνει η Ενωση Μεσσηνίας σε συνεννόηση με την Περιφερειακή Ενότητα.
 Αυτό ανακοίνωσε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Αλευράς, ενημερώνοντας ότι επικοινώνησε με τον πρόεδρο της συνεταιριστικής οργάνωσης Κώστα Κατσούλη και αποφάσισαν να προχωρήσουν στη συγκεκριμένη κίνηση.
"Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί υπουργείου και ΕΦΕΤ πρέπει να ενεργοποιηθούν και να ενταθούν οι έλεγχοι», επεσήμανε ο κ. Αλευράς και δήλωσε πως "θα απαιτήσουμε να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι σε όλη την Ελλάδα".
Ο αντιπεριφερειάρχης παρατήρησε ότι "το ελαιόλαδο Καλαμάτας πουλάει στην αγορά, γι’ αυτό όσοι κάνουν νοθείες και πουλάνε προϊόντα μαϊμού το επικαλούνται» και επιβεβαίωσε πως το δήθεν ελαιόλαδο "Ελαιωνίς", με την πλαστη ένδειξη τυποποίησης στην Καλαμάτα, ήταν μείγμα σπορελαίων και δεν έχει καμία σχέση με τη Μεσσηνία. .ΕΡΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου