12.1.13

Έδειρε αστυνομικούς μετά από τροχαίο !!

Πάνω από 100 άτομα, δυο περιπολικά της Αστυνομίας και τρεις δικυκλιστέ βρέθηκαν στη συμβολή των οδών Κανακάρη και Κοραή στην Πάτρα, όπου ένα τροχαίο ατύχημα στάθηκε αφορμή άγριας συμπλοκής μεταξύ των δύο οδηγών και πολιτών.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός δικύκλου που εκινείτο στην Κανακάρη, αμέσως μετά τη σύγκρουση με το αυτοκίνητο που ανέβαινε την Κοραή, επιτέθηκε στον έτερο οδηγό γρονθοκοπώντας τον άγρια. Πολίτες έσπευσαν να τους χωρίσουν και ο δικυκλιστής άρχισε να χτυπά κι αυτούς αδιακρίτως με γροθιές στα πρόσωπα! 
Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί αλλά ο θερμόαιμος δικυκλιστής επιτέθηκε και χτύπησε και τους ένστολους! Το κέντρο επιχειρήσεων (100) ζήτησε ενισχύσεις και μετά από αρκετά λεπτά άγριου ξύλου στη διασταύρωση, ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο 2ο Α.Τ. όπου κρατείται.
Ο οδηγός του ΙΧ που δέχθηκε τα πρώτα χτυπήματα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr, ο δράστης πριν λίγες ημέρες είχε επιτεθεί και χτυπήσει με τον ίδιο τρόπο τρεις υπαλλήλους του τομέα καθαριότητας του Δήμου Πατρέων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου