13.11.17

ΝΕΑ Kolotoumpa !!!Από «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» σε πιέσεις για πλειστηριασμούς, ένα πρωτοσέλιδο και μια δήλωση δρόμος!


Δεν πάει και τόσος πολύς καιρός από τότε που ο νυν υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος κρατούσε πανό κατά του ΕΝΦΙΑ (ναι αυτού που δεν καταργήθηκε ποτέ) και ο ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωνε το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Αυτό εξάλλου έχει τονιστεί ουκ ολίγες φορές τα 2,5 και βάλε χρόνια των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, ωστόσο αυτή η πλειστηριασμο- μανία που έχει κυριεύσει την κυβέρνηση και τα στελέχη της το τελευταίο διάστημα είναι μνημειώδης!
Πρώτα ήταν η δήλωση του
ΥΠΟΙΚ προ μιας εβδομάδας όταν υποστήριξε επί της ουσίας πως θα πρέπει να προχωρήσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί σε οικόπεδα μεγάλης αξίας αλλιώς θα χρειαστεί ανακεφαλαιοποίηση!
Χθες ήρθε το πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ, όπου τονιζόταν εμφατικά: «Τέρμα η ασυλία στους κακοπληρωτές πολυτελείας- Η κυβέρνηση δε θα διακινδυνεύσει την 3η αξιολόγηση». Και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και το κείμενο του συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, του Νίκου Καρανίκα να πιστοποιήσει τη μεγάλη «κωλοτούμπα» του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των πλειστηριασμών. «Πολλοί μεγαλομπαταχτσήδες κρύβονται πίσω από την ευαισθησία έναντι των πλειστηριασμών» γράφει και εξηγεί για ποιους μιλάει: «Έχοντες και κατέχοντες με βίλες, εμπορικά ακίνητα, κότερα και μεγάλη ακίνητη περιουσία, που χρωστούν εκατομμύρια, θεωρούσαν μέχρι τώρα πως είναι στο απυρόβλητο».
  thecaller.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου