27.12.19

Μουσικές εκπομπές στην ΕΡΤ1 για την πρωτοχρονιά.

Τρεις ειδικές μουσικές εκπομπές έχει ετοιμάσει η ΕΡΤ 1 για την Πρωτοχρονιά.
 Για όλα τα γούστα.
Ο μουσικολόγος Λάμπρος Λιάβας και το «Αλάτι της Γης» θα φορέσουν τα καλά τους την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019 (1μμ), για ένα ξεχωριστό εορταστικό αφιέρωμα. Δεν θα είναι από την μουσική παράδοση αλλά για τρεις κορυφαίους τροβαδούρους του ελληνικού τραγουδιού:
Τον Νίκο Γούναρη, τον Φώτη Πολυμέρη και τον Τώνη Μαρούδα.
Στην εκπομπή παρουσιάζονται μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά κομμάτια του ρεπερτορίου τους. Τα αποδίδουν οι αδελφοί Σπύρος και Μάκης Καραβιώτης που έχουν αφοσιωθεί στην έρευνα και προβολή αυτού του ρεπερτορίου, καθώς και ο Άγγελος Παπαδημητρίου, ιδανικός ερμηνευτής των τραγουδιών εκείνης της περιόδου.
** Μουσικό Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν, για τον ερχομό του 2020 ο Μιχάλης Μαρίνος και η Ναταλία Δραγούμη φιλοξενούν τον Κώστα Μακεδόνα και την Κατερίνα Κούκα, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους και όχι μόνο. Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 10μμ, στην ΕΡΤ1, «Στα Τραγούδια λέμε ΝΑΙ» λαμπερό και διασκεδαστικό.
** Ανήμερα το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς η καθιερωμένη, εδώ και δεκαετίες, απευθείας  μετάδοση της συναυλίας της φιλαρμονικής της Βιέννης. Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 και οι ακροατές του Τρίτου Προγράμματος θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και φέτος το μοναδικό εορταστικό μουσικό πρόγραμμα, που μεταδίδεται από 90 τηλεοπτικούς και πολυάριθμους ραδιοφωνικούς Σταθμούς σε όλο τον κόσμο και την παρακολουθούν περισσότεροι από 95 εκατομμύρια τηλεθεατές και ακροατές.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου