28.12.19

Ψάχνουν σε κάδους το τεμαχισμένο πτώμα στα Πετράλωνα

Συνεχίζεται το θρίλερ στα Πετράλωνα με την άγρια δολοφονία 50χρονου.

Αστυνομικοί ψάχνουν σε κάδους απορριμάτων το πτώμα του, το οποίο φέρεται να τεμάχισε ο βαφτισιμιός του θύματος, όπως ο ίδιος ομολόγησε στις αρχές.

Όλα άρχισαν το πρωί του Σαββάτου (28.12.2019), όταν φίλοι του 50χρονου τον αναζήτησαν στο σπίτι του. Το θύμα ζούσε με τον βαφτισιμιό του και τη μητέρα του (σ.σ. του βαφτισιμιού, δηλαδή κουμπάρα του θύματος).

Ο 20χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να τους είπε πως έχει σκοτώσει τον νονό του και τον πέταξε σε κάδο σκουπιδιών!

Αμέσως, οι φίλοι του 50χρονου ειδοποίησαν την αστυνομία που άρχισε έρευνες σε κάδους απορριμάτων της περιοχής, ωστόσο δεν βρήκε τίποτα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 20χρονος είχε ίχνη από αίματα στα χέρια του.

Ακολούθησαν έρευνες μέσα στο σπίτι, όπου εντοπίστηκαν ίχνη τεμαχισμού. Ο βαφτισιμιός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως τον τεμάχισε την περασμένη Πέμπτη και τον πέταξε στα σκουπίδια. Επιπλέον, η μητέρα του 20χρονου, ανέφερε στους αστυνομικούς πως είναι πιθανό ο γιος της να σκότωσε τον κουμπάρο της.


newsit.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου