27.12.19

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Παραστάσεις της Φιλαρμονικής (Σάββατο και Κυριακή)

Μετά τη φιλαρμονική του δημοτικού Ωδείου, στις εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου Καλαμάτας, αυτό το Σαββατοκύριακο τη σκυτάλη παίρνει η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας. 
Θα παρουσιάσει ένα μουσικό παραμύθι, συμπράττοντας με τον καλλιτεχνικό σύλλογο Female Echoes, από την Κέρκυρα. Τίτλος της παράστασης «Χριστούγεννα στην Disney» και θα παρουσιασθεί δύο φορές στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.
Στις 8μμ του Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου 2019 και
Στις 11πμ της Κυριακής 29 του μήνα,
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, αλλά θα υπάρξει κουμπαράς, για την ενίσχυση των δύο δομών των Παιδικών Χωριών SOS στην Καλαμάτα από όποιο κάθε θεατή επιθυμεί,.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος κ. Θαν. Βασιλόπουλος ανέφερε:
«Οι προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου Καλαμάτας συνεχίζονται με την ίδια ένταση και με την ίδια διάθεση. Η Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου της Καλαμάτας όλο αυτό το διάστημα φιλοξενεί στα σπιτάκια φορείς και συλλόγους, οι οποίοι έκαναν bazaar και παράλληλες εκδηλώσεις. Στην πλατεία 23ης Μαρτίου χορευτικοί σύλλογοι πραγματοποίησαν εκδηλώσεις. Στα χωριά του δήμου, αλλά και σε γειτονιές, «άναψαν» δέντρα, έγιναν εκθέσεις. Είδαμε χορευτικά συγκροτήματα να παρουσιάζουν τη δράση τους, που απλώνεται στο χρόνο.
Κορύφωση των εκδηλώσεων θα είναι την Πρωτοχρονιά τα μεσάνυκτα, για να προϋπαντήσουμε το νέο έτος και τη νέα δεκαετία στην Κεντρική Πλατεία. Σας περιμένουμε εκεί».
Η Πρόεδρος Δ.Σ. της δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας κ. Μαρία Μπαρούνη ανέφερε πως «η Φιλαρμονική πάντα στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS, διότι και οι δύο έχουν έναν κοινό σκοπό: την ευτυχία των παιδιών». Εκ μέρους των Παιδικών Χωριών SOS η κ. Αλεξάνδρα Κανελλοπούλου, εξέφρασε ευχαριστίες προς το δήμο Καλαμάτας και τη δημοτική Φιλαρμονική για τη μεγάλη υποστήριξη, καθώς και προς τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη και το καλλιτεχνικό συγκρότημα Female Echoes από την Κέρκυρα, που θα συμπράξουν στη συναυλία. 

Η φωτογραφία είναι του Στράτου Πανταζίδη, προς τον οποίον ο Δήμος Καλαμάτας απευθύνει θερμές ευχαριστίες για την ευγενική παραχώρηση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου