28.12.19

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - Πέθανε ο Θάνος Μικρούτσικος

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο σπουδαίος συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και δέκα εβδομάδες, δίνοντας μάχη με τον καρκίνο.
Σε ηλικία 72 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο καλλιτέχνης Θάνος Μικρούτσικος μετά από μάχη με τον καρκίνο. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Metropolitan κι έδινε μάχη τους τελευταίους 10 μήνες, σύμφωνα με το skai.gr.
Γεννήθηκε στις 13 Απριλίου 1947 στην Πάτρα. Άρχισε να συνθέτει στα τέλη της δεκαετίας του 1960, αλλά επίσημα εμφανίστηκε το 1975, με το δίσκο «Πολιτικά τραγούδια». 

Το συγκινητικό μήνυμα από το νοσοκομείο

Μόλις πριν επτά μέρες, ένα συγκινητικό μήνυμα προς όλους απέστειλε ενόψει Χριστουγέννων ο μεγάλος δημιουργός, Θάνος Μικρούτσικος, μέσω των social media, προτρέποντάς μας να γίνουμε εθελοντές αιμοδότες, κάνοντας ένα δώρο ζωής σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο ίδιος ο συνθέτης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, αυτές τις μέρες βρισκόταν στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να υποβληθεί αρκετές φορές σε μετάγγιση αίματος, όπως χρειάστηκαν κι αρκετοί άλλοι ασθενείς σε διπλανούς θαλάμους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου