17.5.13

ΟΙΧΑΛΙΑ : Ημερίδα – Μνημόσυνο για τα σκουπίδια !!!

Γράφει ο Κάλχας 

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΠΑΜΗ !


Από πολέμιος της απόφασης να μην  γίνει η Οιχαλία «η Χαβούζα » της Πελοποννήσου προσπαθεί τώρα με ….ενημερωτικές ημερίδες να πείσει τους δημότες του που αντιδρούν …για τα οφέλη του δήμου από την επεξεργασία των απορριμμάτων της Μεσσηνίας και όχι μόνο .

Για τον σκοπό αυτό διοργανώνει σήμερα το απόγευμα  στο Διοικητήριο  Καλαμάτας  στην αίθουσα  «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος » στις  18.00 ενημερωτική ημερίδα με θέμα … «Διαχείριση  απορριμμάτων  στο Νομό Μεσσηνίας  » με ομιλητές  τους Νικόλαο Στάππα και Αλέξανδρο Οικονομόπουλο .


Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ….Γράφαμε στις  9-10-2012 


…Ο δήμαρχος Οιχαλίας στις τοποθετήσεις του ήταν ξεκάθαρα αρνητικός στην πρόταση για τη δημιουργία της μονάδας διαχείρισης στο Παλιοροβούνι, ωστόσο στο Δήμο Οιχαλίας υπάρχει μια διάχυτη αίσθηση ότι μπορεί να υποκύψει στις πιέσεις που θα του ασκηθούν από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. 
Ίσως γι’ αυτό το λόγο ο δήμαρχος Καλαμάτας επαναλάμβανε συνεχώς ότι ο Φίλιππος Μπάμης υποστηρίζει με παλικαρίσιο τρόπο την άποψη των δημοτών του.
Το γεγονός ότι υπάρχει επιφύλαξη των δημοτών για τη σθεναρότητα της στάσης του δημάρχου φανερώνεται και από την απόφαση κάτοικων και φορέων του Δήμου Οιχαλίας να προσφύγουν ανεξάρτητα και αυτόνομα στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της χωροθέτησης της μονάδας διαχείρισης στο Παλιοροβούνι.
 Προσφυγή έχει κάνει και ο Δήμος Οιχαλίας…


Εμείς τι άλλο να προσθέσουμε !!!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου