16.5.13

Εμφύλιος στους βιομηχάνους για τα μάτια του… Αλέξη...

Αναβρασμός στο «συμβούλιο των Σοφών» του ΣΕΒ για το άνοιγμα Δασκαλόπουλου σε Τσίπρα...
Ένας υπόγειος «εμφύλιος» πόλεμος κυοφορείται εδώ και καιρό στους κόλπους του ΣΕΒ. Το άνοιγμα Δασκαλόπουλου στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των βιομηχάνων, απλώς, τον έφερε στην επιφάνεια. Οι πληροφορίες επιμένουν ότι το «συμβούλιο των Σοφών», που εποπτεύει τη διοίκηση του ΣΕΒ, εξαρχής είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του αναφορικά με αυτή την κίνηση του προέδρου του Συνδέσμου. Και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του, με τη δημοσιότητα που πήρε.

Το γεγονός ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πολλάκις έχει αναφερθεί απαξιωτικά για τους Έλληνες επιχειρηματίες και έχει ταχθεί κατά επενδυτικών προγραμμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή που κυοφορούνται, έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στους κόλπους του ΣΕΒ, ο οποίος υποτίθεται ότι λειτουργεί για να προστατεύει αυτές τις κινήσεις. Όταν, λοιπόν, γίνεται άνοιγμα στον πολέμιο του επιχειρείν, όπως θεωρούν τον κ.Τσίπρα οι «Σοφοί» του ΣΕΒ, είναι σαν να επικροτείται αυτή η στάση.

Αντιθέτως, στη διοίκηση του Συνδέσμου εκτιμούν ότι ένα άνοιγμα θα μπορούσε να γεφυρώσει τις διαφορές και στη λογική αυτή εντάσσεται και η προχθεσινή ομιλία Δασκαλόπουλου και τα μηνύματα που έστειλε...

: voria.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου