16.5.13

Τατσόπουλος: Στόκοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Για τη μη άρση της ασυλίας του μίλησε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, εξαπολύοντας παράλληλα βέλη κατά της Χρυσής Αυγής.

«Οι άνθρωποι της Χρυσής Αυγής λένε ότι φοβήθηκα και κρύφτηκα πίσω από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ, τους πάντες, για να μην αρθεί η ασυλία μου. Να μην οδηγηθώ στο δικαστήριο. Αυτό είναι ψέμα, διότι εγώ στο δικαστήριο θα οδηγηθώ», ανέφερε ο κ. Τατσόπουλος, μιλώντας στο «ΒΗΜΑ FM».

Συνεχίζοντας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής είπε: «Πώς θα οδηγηθώ; Διότι αυτοί οι λεβέντες, είχαν την προνοητικότητα - διότι μπορεί να είναι στόκοι, αλλά έχουν πολύ καλούς δικηγόρους που τους συμβουλεύουν-να μου κάνουν εκτός από μήνυση και αγωγή. Η αγωγή εκδικάζεται βρέξει-χιονίσει, διότι η ασυλία δεν σε προστατεύει από τις αγωγές. Όταν θα έρθει αυτή η ώρα, ο Χρήστος Παπάς ήθελε να πάει στο δικαστήριο και να πει "Ποιος; Αυτός; Συκοφάντης βρωμερός και τρισάθλιος, ιδού το χαρτί από τη Βουλή που έχουν άρει την ασυλία του". Το ήθελε δηλαδή, ως επιχείρημα για τη δικαίωση της αγωγής του. Επιπλέον, τι θέλουν αυτά τα αγόρια; Να ποινικοποιήσουν τον πολιτικό λόγο, και οποιοδήποτε χαρακτηρισμό κάνουν, να τους χρησιμοποιήσω εγώ, να αρχίσω μια φάμπρικα μηνύσεων. Αυτό θέλουν».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου