16.5.13

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΖΕΙ 2 ΕΚ .ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΔΗΜ.ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ!

Γράφει ο Αντώνης. Α. Αντωνόπουλος
 Δημοσιογράφος - Μέλος ΕΣΗΕΑ Α΄ Αντιπρόεδρος ΠΣΑΤ 


-Ήταν να μη το πάρει απόφαση ο Δημήτρης Μελισσανίδης να ασχοληθεί με την αγαπημένη του ομάδα την ΑΕΚ. 
Ο «Τίγρης»ήδη αφιερώνει αρκετό χρόνο της καθημερινότητας του στην επιλογή στελεχών σε όλους τους τομείς που θα αποτελούν την ομάδα εμπιστοσύνης του που θα διεκπεραιώνουν τις καθημερινές ανάγκες της ΑΕΚ. 
Πέρα από την δραστηριοποίηση του «Αδελφού» του Ντούσαν Μπάγιεβιτς, ο Μελισσανίδης σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει ήδη αποφασίσει να δαπανήσει με το καλημέρα 2.000.000 ευρώ για μεταγραφές. Τώρα τι σημαίνει να δαπανήσεις 2 εκ. ευρώ σε μεταγραφές στην Γ εθνική όσοι γνωρίζουν την πραγματική κατάσταση των κατηγοριών αντιλαμβάνονται ότι για την ΑΕΚ θα είναι διαδικαστικό θέμα χρόνου να επανέλθει εκεί που της αξίζει και επιτάσσει η ιστορία της ,δηλαδή στην μεγάλη κατηγορία της  «Σούπερ λίγκα». 
Από εκεί και πέρα  ο έμπειρος στα ποδοσφαιρικά πράγματα μεγάλο-επιχειρηματίας προσδοκά στην συσπείρωση, στην πανστρατιά των Αεκτζίδων, εκτιμώντας ότι ακόμη και στην Γ’ Εθνική μπορεί η ΑΕΚ να έχει 20 χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας. 
Εκτιμώ ότι παρά τις πολύ δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που αντιμετωπίζει η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, η προσδοκία του Δημήτρη Μελισσανίδη δεν έχει καν απόκλιση από το εφικτό. 
Μη τυχόν και έχει και παραπάνω, γιατί και η πίκρα του υποβιβασμού και των όσων πέρασε η ΑΕΚ, αλλά και η προσδοκίες των οπαδών της ιστορικής ομάδας σε συνδυασμό με τα όσα εγγυάται, διασφαλίζει και προτίθεται να κάνει ο Μελισσανίδης, σίγουρα θα εκτοξεύσουν την συσπείρωση των Αεκτζίδων στα ύψη.
 
Όσο για τα υπόλοιπα; 
Ούτε στον…ύπνο του κανείς από τον «Αγγελικό» κόσμο του ποδοσφαίρου, ειδικά αυτών των κατηγοριών θα σκεφτεί να κάνει…μαγκιές. 
Όλα αυτά δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο Μελισσανίδης χτίζει την ΑΕΚ εκ θεμελίων στην ουσία σε όλα τα επίπεδα. 
Από εκεί και πέρα από τα διαρκείας οι οπαδοί της «Ένωσης»ας γεμίσουν τις μπαταρίες τους γιατί το πανελλαδικό οδοιπορικό τους στην Γ Εθνική για να υποστηρίξουν την ομάδα τους στα «χωριά» της χώρας όπως είπε κάποιος στον «Τίγρη» θα έχει και δυσκολίες και ιδιαιτερότητες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου