18.5.13

Πήγε να την αποπλανήσει και του την έφερε...


Μεγάλο χουνέρι επιφύλαξε σε 55χρονο επίδοξο εραστή  ιδιοκτήτρια καταστήματος με ψιλικά, ο οποίος πήγε να την «ρίξει» αλλά εκείνη κατάφερε τελικά να τον παραπλανήσει και να τον αφήσει  γυμνό στην παραλία Λακκόπετρας της  Αχαΐας.
Όπως αναφέρει το patratimes το θύμα επί δυο μήνες πολιορκούσε την πανέμορφη ιδιοκτήτρια καταστήματος και  στην προσπάθεια του της πήγαινε καθημερινά καφέδες ακόμα και γλυκίσματα, ενώ δεν έλειπαν τα συνεχή κομπλιμέντα  για την ομορφιά και το σώμα της.

Η γυναίκα απέκρουε το φλερτ  του παντρεμένου 55χρονου, αλλά εκείνος δεν το έβαζε κάτω. Πριν λίγες ημέρες είδε το αντικείμενο του πόθου του να ενδίδει στις πιέσεις του για ραντεβού καθώς  δέχθηκε να συναντηθούν  σε ερημική παραλία.

Ύστερα φαγητό σε γνωστό μαγαζί της περιοχής, κατέληξαν όντως στην παραλία, όπου με πρωτοβουλία του 55χρονου άρχισαν οι ερωτικές περιπτύξεις.

Ο επίδοξος εραστής έμεινε γυμνός κάποια στιγμή, αλλά είδε  έκπληκτος το αντικείμενο του πόθου  του να σηκώνεται ξαφνικά, να του παίρνει τα ρούχα και να φεύγει με το αυτοκίνητο με το οποίο είχε πάει στο ραντεβού, αφήνοντάς τον κατατσίτσιδο! Και εκείνος το φυσάει ακόμα και δεν κρυώνει…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου