17.5.13

ΜΕΣΣΗΝΙΑ-«Θέλω να είμαι υποψήφιος δήμαρχος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές»

Γράφει ο  Κάλχας
Η ημερομηνία των δημοτικών εκλογών μπορεί να μην έχει οριστικοποιηθεί,  ούτε το εκλογικό σύστημα  (Γερμανικό ή όχι ) διότι φήμες λένε ότι πιθανόν να μετατεθούν  και για το καλοκαίρι του 2015, ωστόσο το πολιτικό παρασκήνιο αρχίζει να παίρνει φωτιά.
Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για υποψήφιοι Δήμαρχοι και έχουν ξεκινήσει τις επαφές τους.
Εκτός από τα  ονόματα των  νύν δημάρχων  οι οποίοι προδιατίθενται ή έστω λέγεται ότι θέλουν να κατέβουν και πάλι υποψήφιοι, στο προσκήνιο εμφανίστηκαν και άλλα  τρία γνωστά ονόματα της Μεσσηνίας ,  που ενδιαφέρονται για τις δημαρχιακές καρέκλες  των δήμων της Μεσσηνίας .
Ο πρώτος είναι ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου  Καλαμάτας  Κώστας  Μαργέλης  ο οποίος επισημοποίησε σήμερα με Σ/Τ  την υποψηφιότητα του  για τον Δήμο Καλαμάτας.
Ο Δεύτερος είναι ο πολύπειρος στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ,Σωτήρης Παναγιωτόπουλος που είναι θέμα χρόνου πότε θα εξαγγείλει επισήμως την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Οιχαλίας  και Τρίτος  γνωστό πρόσωπο της κεντρικής πολιτικής σκηνής που ετοιμάζεται να κάνει το …άλμα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση διεκδικώντας την δημαρχιακή καρέκλα του Δήμου Μεσσήνης .
Αυτό που μας μένει είναι να περιμένουμε να δούμε… πόσα γνωστά ονόματα  της Μεσσηνίας θα εκδηλώσουν τις φιλοδοξίες τους για τους υπολοίπους δήμους της Μεσσηνίας  καθώς προβλέπεται άκρως ενδιαφέρον το  …προσεχές διάστημα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου