18.5.13

Συνελήφθη πενηντάχρονος ο οποίος ασελγούσε σε ανήλικο

Πενηντάχρονο Χιλιανό που ασελγούσε σε ανήλικο συνέλαβε η αστυνομία. Σύμφωνα με την αστυνομία ο συλληφθείς τον Ιούλιο του 2012 είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 8χρονου αγοριού, το οποίο η μητέρα του, του είχε εμπιστευθεί για φύλαξη, στον κοινό χώρο εργασίας τους.
Εναντίον του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού, της αποπλάνησης παιδιού, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, της πορνογραφίας ανηλίκων και παράβαση του νόμου «περί όπλων».
Κατά την έρευνα στο σπίτι του πενηντάχρονου ανάμεσα σε άλλα βρέθηκαν τριάντα δύο βιντεοκασέτες, σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ζωγραφιές σε χαρτί με περιεχόμενο ανηλίκους, φωτογραφίες με γυμνά ανήλικα παιδιά, μαστίγιο, ιδιόχειρο σημείωμα με διεύθυνση σελίδας πορνογραφικού υλικού ανηλίκων και κάρτες μνήμης.
Στα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια (σκληρό δίσκο ηλεκτρονικού υπολογιστή, mini DVD, memory stick) βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας και απεστάλησαν για περαιτέρω εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου