18.5.13

Ποιό είναι το φαβορί για τη νίκη στη Eurovision !

Από τα γραφεία στοιχημάτων
Τα «πηγαδάκια», τα γραφεία στοιχημάτων ακόμη και… επιστήμονες έχουν ήδη εντοπίσει μετά από κάθε λογής έρευνα τα δικά τους φαβορί για τη νίκη στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας.
Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν στην μουσική… μάχη το βράδυ του Σαββάτου οι Koza Mostra με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη και το τραγούδι «Alcohol is Free», το οποίο θα παρουσιαστεί στην 21η θέση.
Το κομμάτι «Only Teardrops» της Δανίας θεωρείται φαβορί από τα γραφεία στοιχημάτων. Το τραγούδι όμως που μπορεί να το «απειλήσει» είναι το τέκνο ποπ «I Feed You My Love» της Νορβηγίας
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που περιμένουν με αγωνία και την εμφάνιση της Μπόνι Τάιλερ με το τραγούδι «Believe in Me» που εκπροσωπεί τη Βρετανία, ενώ η Ανούκ θα ανέβει στη σκηνή για την Ολλανδία με το τραγούδι «Birds».
Το βράδυ του Σαββάτου θα παρουσιαστεί και το τραγούδι της Αρμενίας «Lonely Planet» που έχει γράψει ο κιθαρίστας των Black Sabbath.
Ανάμεσα σε εκείνους - τους λίγους - που υποστηρίζουν ότι νικήτρια θα είναι η Ρωσία, βρίσκεται ένας βρετανός επιστήμονας (στον τομέα της Μοριακής Γενετικής), ο Ντέρεκ Γκάθερερ.
Τα τελευταία δέκα χρόνια αποκαλύπτει τα δικά του προγνωστικά, στα οποία καταλήγει χρησιμοποιώντας τις πιθανότητες της στατιστικής με βάση τους βαθμούς που ανταλλάσσουν χώρες της Ευρώπης.
Σε συνέντευξή του στο βρετανικό δίκτυο BBC, ο Γκάθερερ αναλύει τον τρόπο που ψηφίζει κάθε χώρα. Αναφέρεται για παράδειγμα στις σκανδιναβικές χώρες που δίνουν βαθμούς η μία στην άλλη.
Στα «πηγαδάκια» συζητήθηκε και το φιλί της Κρίστα Ζιγκφριντ από τη Φινλανδία σε μία από τις χορεύτριες στο τέλος του τραγουδιού «Marry Me», το οποίο θεωρείται ως μήνυμα υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων.
«Το γεγονός είναι ότι η Φινλανδία είναι η μόνη σκανδιναβική χώρα, στην οποία δεν επιτρέπεται ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων και αυτό πιστεύω ότι είναι λάθος» λέει η τραγουδίστρια στον Associated Press

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου