16.5.13

"Σήκωσαν " με τα όπλα 1.000.000.ευρώ από την Εθνική τράπεζα της Λάρισας !

Σε περίπου ένα εκατομμύριο, σύμφωνα με όλες τις συγκλίνουσες πληροφορίες - παρ' ότι από την Τράπεζα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η καταμέτρηση και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση - ανέρχεται το ποσό που αφαίρεσαν, σήμερα το πρωί, από το κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Λάρισα, δύο άγνωστοι, μέχρις στιγμής, δράστες.
Οι δύο ληστές, χωρίς να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους αλλά χρησιμοποιώντας στοιχεία μεταμφίεσης και φέροντας ένα πιστόλι κι ένα καλάσνικοφ, μπήκαν στο κατάστημα λίγη ώρα μετά την άφιξη της χρηματαποστολή καθώς, όπως όλα δείχνουν, παρακολουθούσαν την τράπεζα και βασικός τους στόχος ήταν το κεντρικό ταμείο.
Σύμφωνα δε με πληροφορίες προερχόμενες από αυτόπτες μάρτυρες, ο ένας από τους δύο μιλούσε σπαστά ελληνικά.
Όπως είναι ήδη γνωστό, διέφυγαν πηδώντας σε παρακείμενη οικοδομή από παράθυρο του ημιώροφου και τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο, όπου πιθανώς τους περίμενε και τρίτος συνεργός.
Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους και πριν από λίγο εντοπίστηκε καμένο αυτοκίνητο σε περιοχή έξω από την Λάρισα που εικάζεται ότι μπορεί να συνδέεται με τη ληστεία, χωρίς πάντως να έχει ακόμη τεκμηριωθεί, προς το παρόν, αυτό το ενδεχόμενο.
Σχετικά με την ταυτότητα των δραστών, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά από την Αστυνομία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου