6.12.13

Οι προβλέψεις διάσημης Αιγύπτιας μάντισσας για το 2014!

«Το 2014 ο χάρτης του κόσμου θα αλλάξει και η Ρωσία θα έχει μεγαλύτερη επιρροή από την Αμερική και την Κίνα».
Τη Σαουδική Αραβία την περιμένουν στο εγγύς μέλλον πλημμύρες. 
Αυτές είναι μόνο μερικές από τις προβλέψεις που έκανε σε συνέντευξή της στο ΡΣ «Η Φωνή της Ρωσίας» η Αιγύπτια μάντισσα Τζόι Αγιάντ.
Την γυναίκα αυτή την αποκαλούν στο Κάιρο «βασίλισσα των προφητειών». Η προφητεία του μέλλοντος στην Αίγυπτο είναι αρχαίο και αξιότιμο είδος ασχολίας. Οι Αιγύπτιοι, εξάλλου, δεν πιστεύουν σε όλους τους μάγους, ενώ τις προφητείες της Τζόι Αγιάντ τις αντιλαμβάνονται σοβαρά πάρα πολλοί κάτοικοι αυτής της χώρας.
« Είχα προβλέψει την τρομοκρατική επίθεση στην εκκλησία της Αλεξάνδρειας, τον θάνατο του αντιπροέδρου της Αιγύπτου Ομάρ Σουλεϊμάν, το σεισμό στο Ιράν και τον τυφώνα στις ΗΠΑ. Όλα αυτά είναι καταγραμμένα στη σελίδα μου στο Facebook» είπε στη Φωνή της Ρωσίας.
Για το μέλλον αποκαλύπτει :
«Μπορώ να πω - και το λέω αυτό για πρώτη φορά - ότι η Ρωσία θα έχει μεγάλη επιρροή στον κόσμο, μεγαλύτερη από την Αμερική και την Κίνα. Η Αίγυπτος θα γίνει και πάλι ηγέτιδα μεταξύ των αραβικών κρατών. Η Αίγυπτος και η Ρωσία θα δημιουργήσουν ισχυρή συμμαχία. Τους γείτονες της Αιγύπτου τους περιμένουν δύσκολοι καιροί. Θα γίνει νέα επανάσταση στην Τυνησία και νέα αλλαγή της εξουσίας στη Λιβύη.
Εκτός απ’ αυτό, στην περιοχή μας θα συμβούν φυσικοί κατακλυσμοί. Στην Αίγυπτο, π.χ., θα πέσουν χιόνια. Θα πληγεί από μεγάλες πλημμύρες η Σαουδική Αραβία, μάλλον η Τζέντα.
Το 2014 θα αλλάξει ο χάρτης του κόσμου, γεγονός που θα βρει την αντανάκλασή του και στη Ρωσία. Η Ρωσία θα χρειαστεί επίσης να αντιμετωπίσει μεγάλη τρομοκρατική επίθεση. Θα το πετύχει αυτό χάρη στις δυναμικές δομές της και χάρη σε κάποιες τεχνολογίες, τις οποίες δεν γνωρίζουμε ακόμη.
Γενικά σύντομα θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα στον κόσμο . Όλα τα σημαντικά γεγονότα που είχαν προκαθορίσει την αρχή της νέας εποχής είχαν ήδη συμβεί το 2013. Πολλά απ’ αυτά τα γεγονότα προς το παρόν είναι κρυμμένα από τους ανθρώπους, αλλά αργότερα θα τα μάθουμε. Όλοι μας πρέπει να περιμένουμε νέους καιρούς.
 Έρχονται ήδη.
newsbomb

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου