6.12.13

Παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη αγορά στην Αρτεμισία στις 29/12

Μια παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη αγορά στην Αρτεμισία, όπου όλοι οι παραγωγοί αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων της περιοχής θα μπορούν να εκθέσουν και να πωλήσουν τα προϊόντα τους, θα διοργανώσει ο Δήμος Καλαμάτας. 
Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, με τη βοήθεια των Τοπικών Συμβουλίων των χωριών της περιοχής (Αλαγονία, Νέδουσα, Πηγές, Αρτεμισία, Λαδά και Καρβέλι), οι παραγωγοί από τα χωριά του Ταϋγέτου θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τα ποιοτικά αγροδιατροφικά και άλλα προϊόντα που παράγουν, οι δε καταναλωτές να διαλέξουν ό,τι τους είναι αναγκαίο και επιθυμητό.
Για την καλύτερη διοργάνωση της αγοράς αυτής, αποφασίσθηκε σήμερα – στο πλαίσιο σύσκεψης υπό την προεδρία του Δημάρχου – η δημιουργία επιτροπής από τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων των χωριών του Ταϋγέτου, με συντονίστρια την Πρόεδρο του ΤΣ Αρτεμισίας Γεωργία Βασιλάκη (τηλ. 6972 928393).
Σημειώνεται πως ο Δήμος Καλαμάτας θα συμβάλει με οχήματα που διαθέτει στη μεταφορά όσων κατοίκων Καλαμάτας επιθυμούν να μεταβούν στην Αρτεμισία για να ψωνίσουν από αυτήν την εορταστική αγορά.
Σημειώνεται πως την ημέρα εκείνη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας θα παίξει μουσικές στην Αρτεμισία, ενώ το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού θα προσφέρει γλυκίσματα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου