5.12.13

Η Εκκλησία διώκει τον κληρικό με τα γυναικεία ρούχα και το μέικ-απ

Αντιμέτωπος με την εκκλησιαστική Δικαιοσύνη θα βρεθεί ο κληρικός που σόκαρε με τις φωτογραφίες του την Εκκλησία και τους πιστούς της, παρά την προσπάθειά του να τις αποδώσει σε «κάποιες λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος» που πλέον έχει εγκαταλείψει.
Οπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, ο διάκονος Διονύσιος ανέφερε ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είχαν ληφθεί πριν από έξι χρόνια σε κάποια αποκριάτικη εκδήλωση.
Εκτοτε, κατά τον ίδιο, έκανε μία «καινούργια αρχή αποτάσσοντας κάποιες λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος», αλλά οι υπεύθυνοι της Μητρόπολης που κάνουν τις σχετικές ανακρίσεις δεν πείστηκαν, καθώς όπως σημειώνεται μεταξύ άλλων «δεν μας τις είχε αναφέρει όταν προσήλθε στην Μητρόπολη».
Η ίδια ανακοίνωση πάντως σημειώνει ότι προσλήφθηκε ύστερα από θετικές εισηγήσεις «αξιόπιστων προσώπων» ενώ οι κάτοικοι των χωριών που εξυπηρετούσε «ήταν ενθουσιασμένοι από τον χαρακτήρα και την εργατικότητά του», πριν «τα δημοσιεύματα που έλαβαν χώρα στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες και μας εξέπληξαν».
Σε κάθε περίπτωση, η Μητρόπολη έχει ορίσει πρωτοσύγκελλο επικεφαλής της έρευνας για την υπόθεση, προκειμένου να βγει σχετικό πόρισμα εντός των επόμενων ημερών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου