4.12.13

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ κατά "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ " ο Θεοδ.Μπρεδήμας !!!


Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας Θόδωρος Μπρεδήμας απαντώντας σε σημερινό δυσφημιστικό και συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδος του εκδότη της «Ελευθερίας» Ντίνου Πλεμμένου αναφέρει τα εξής:
«Από την προκήρυξη των προηγούμενων δημοτικών εκλογών υπήρξα προσωπικά εγώ και η παράταξή μας στόχος του εκδότη της «Ελευθερίας» Ντίνου Πλεμμένου, ο οποίος διακατεχόμενος από προσωπικό πάθος εναντίον μου (δοθέντος ότι δεν λέμε ούτε καλημέρα!) και εκκρεμούσης σχετικής κατ' έφεσιν αγωγής μου

εναντίον του (για άλλη αιτία) αγωνίστηκε κατά της υποψηφιότητάς μου με απώτερο σκοπό να μην συγκροτήσει η παράταξή μας συνδυασμό. Δυστυχώς μας αναγκάζει, σύντομα, να αναφερθούμε σε πρόσωπα που έλαβαν απειλητικά τηλεφωνήματα (;) για να μην συμμετάσχουν στον συνδυασμό μας για να φωτισθεί η σκοτεινή περίοδος.
Εις πείσμα του η παράταξή μας αποτελούμενη από άξιους μαχητές, παρά τον ολιγοήμερο προεκλογικό αγώνα, κατορθώσαμε να κατακτήσουμε τη θέση της μείζονος μειοψηφίας και η παράταξη αποτελούμενη από αξιόλογους και αξιόμαχους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους αλλά και με άξια στελέχη έδωσε και δίνει τη μάχη υπέρ της Καλαμάτας και των δημοτικών Διαμερισμάτων Άριος, Θουρίας και Αρφαρών, όπως αυτό είναι ήδη γνωστόν και θα φανεί και από τον προσεχή απολογισμό του έργου μας.
Από τότε μέχρι σήμερα ο κ. εκδότης της «Ε» έχει χάσει τον ύπνο του και εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών προσπαθεί να παίξει το ρόλο του πολιτικού «καθοδηγητή» μη τολμώντας να θέσει την υπογραφή του στα φανταστικά σενάρια και τα συκοφαντικά κείμενα που αφορούν το πρόσωπό μου.
Εξάλλου την τακτική την ακολουθεί συχνά - χωρίς επιτυχία όμως - τα τελευταία χρόνια. Είναι γνωστόν ότι πρόσφατα χρησιμοποίησε τον εκ των συντακτών του κ. Γ Παναγόπουλο και αφού είδε ότι το εμμέσως, πλην σαφώς, απέτυχε το «προσκλητήριο της αποστασίας», βγήκε προφανώς ο ίδιος μπροστά με το σημερινό ολοσέλιδο δημοσίευμά του για να με πλήξει προσωπικά με διάφορα φανταστικά σενάρια τόσο εμένα όσο και την παράταξη, στην οποία ηγούμαι.
Τώρα, λοιπόν, θέλοντας, όπως είναι γνωστόν, να ελέγξει ως άλλος «καθοδηγητής» της πολιτικής τις δημοτικές εκλογές στην Καλαμάτα δημιουργεί φανταστικά σενάρια, διανθίζοντάς τα και με άλλα πρόσωπα, για να με πλήξει για άλλη μια φορά, όχι ως διακατεχόμενος από «παλαιολιθικές» τακτικές, αλλά από «Λουδοβίκεια συμπλέγματα» προκειμένου να επιβάλλει τις προσωπικές του «στρατηγικές». Δηλαδή «να κυβερνά το Δήμο από το καβούκι του. δεν διστάζει όμως να προεξοφλήσει μια Τρίτη νίκη στον Παν. Νίκα αν όλοι δεν υποκύψουν στις «στρατηγικές» του επιλογές!»
Αν τολμάει ας κατέβει ο ίδιος ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στους συνδυασμούς που προφανώς «μαγειρεύει».
Ιδού η Καλαμάτα ιδού και ο Δήμος!»

 Υ. Γ. 
1) Πληροφορούμεθα ότι καταρτίζει λίστα υποψηφίων δημάρχων και συμβούλων. Γιατί δεν έχει το θάρρος να τους φέρει στη δημοσιότητα;
2) Είχε δηλώσει ο κ. εκδότης ότι δεν θα ασχοληθεί με το Θ. Μπρεδήμα. Τώρα τι τον κάνει να ασχολείται μαζί του;
3) Αν δεν τα βρήκε ο εκδότης με τον Περιφερειάρχη τον οποίον άλλοτε εκθείαζε και με την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου και έφθασαν στα Δικαστήρια, δεν του φταίω εγώ. 

Και να μην ξεχνά ότι εγώ είμαι αυτόφωτος και όχι ετερόφωτος!
4) Το σημερινό «ρεπορτάζ» μας θυμίζει παλιότερες τακτικές του εκδότη, όταν η παράταξη που στήριξε σε 2 εκλογικές αναμετρήσεις δεν κατάφερε να κερδίσει το Δήμο. 

Τότε «πέταξε» και τους δύο άξιους επικεφαλής εις το κενόν. 
Υπάρχουν τα σχετικά δημοσιεύματα που θα δουν το φως της δημοσιότητας!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου