6.12.13

Τραγική ιστορία -"Έσβησε" μόνος στα 41 του μέσα στο σκοτάδι της κρίσης

Μόνος κι αβοήθητος "έσβησε" μέσα στο σπίτι του, ένας νέος άνθρωπος, σε χωριό της Πρέβεζας.

Ο ηλικίας 41 ετών άνδρας, τον τελευταίο ενάμισι χρόνο δεν είχε καταφέρει να κάνει ούτε ένα μεροκάματο, όπως διαβάζουμε στο PamePreveza. Ζούσε με την βοήθεια των συγχωριανών του, οι οποίοι συχνά φρόντιζαν για το ψωμί και το φαγητό του...

Η ανεργία είχε ως αποτέλεσμα να τον απομονώσει. Έμενε κλεισμένος στο σπίτι τις περισσότερες ώρες τις μέρες, χαμένος στα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης. Δεν ζητούσε βοήθεια. Ήταν καλοδεχούμενη από όποιον του την έδινε….

Έτσι περνούσαν οι μέρες του. Αθόρυβα. Κι αθόρυβα έφυγε από τη ζωή...

Σύμφωνα με το Pamepreveza και το Epiruspost, τον άνδρα βρήκαν νεκρό μέσα στο σπίτι του, κάποιοι συγχωριανοί του.

Ο φούρναρης που συνήθιζε να περνάει από εκει, πριν τέσσερις ημέρες περίπου του είχε αφήσει ψωμί έξω από το σπίτι, όπως συνήθιζε να κάνει πολύ συχνά.

Όταν στη συνέχεια ξαναπέρασε, διαπίστωσε ότι το ψωμί ήταν στην θέση του. Ανησύχησε και ενημέρωσε τους χωριανούς.

Στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία και με τη συνδρομή της άνοιξε η πόρτα του σπιτιού για να διαπιστωθεί ότι ο άνθρωπος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στα 41 χρόνια του.

Η σορός του μεταφέρθηκε για νεκροψία, από την οποία διαπιστώθηκε, ότι ο θάνατος οφείλεται σε εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συγχωριανών του, το σπίτι ήταν παγωμένο και βυθισμένο στο σκοτάδι, καθώς η ΔΕΗ, άγνωστο από πότε, είχε κόψει το ρεύμα.

Μέσα σ’ αυτές τις συνθήκες έσβησε ένας άνθρωπος, που αν τους προηγούμενους μήνες είχε καταφέρει να κάνει κάποια μεροκάματα, ίσως τώρα να βρισκόταν στη ζωή.

newsit.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου