7.12.13

Χρωστάς σε νοσοκομείο; Έρχεται κατάσχεση!

- Κατασχέσεις ακόμη και σε ανασφάλιστους που νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομείο και δεν πλήρωσαν, σκοπεύει να κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης
- Στο "στόχαστρο" όσοι έχουν δεύτερη κατοικία
- Πέταξε το μπαλάκι στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ: Ελάτε στην Πρωτοβάθμια αλλά κλείστε τα ιατρεία σας!


Με κατάσχεση της δεύτερης κατοικίας για όσους χρωστούν στα νοσοκομεία και δεν έχουν εξοφλήσει προειδοποίησε όσους ανασφάλιστους έκαναν χρήση των υπηρεσιών νοσοκομείων ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Αθήνα 9.84.

«Το νοσοκομείο πρέπει να χρεώνει», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι, για τους παράνομους μετανάστες τα ποσά διεκδικούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως η κατάσχεση δεν θα αφορά τους άπορους αλλά όσους διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία, όπως ακίνητα και τα χρήματα και θα διεκδικούνται με τη διαδικασία του δημόσιου λογιστικού για όλα τα χρέη προς το Δημόσιο.

Μπαλάκι κυβέρνησης στους γιατρούς ΕΟΠΥΥ: Ελάτε στην Πρωτοβάθμια αλλά κλείστε τα ιατρεία σας!

Όποιος επιθυμεί μπορεί να εργασθεί και να μεταφερθεί στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας αλλά πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης αποφαίνεται τώρα η κυβέρνηση και ο Άδωνις Γεωργιάδης ρίχνοντας ουσιαστικά το μπαλάκι στους γιατρούς για το τι θα κάνουν.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι οι γιατροί δε θα απολυθούν δια χειρός Άδωνι –όπως ο ίδιος δήλωσε στο Mega- αλλά θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν στο νέο σύστημα το οποίο περνά στο ΕΣΥ αλλά θα πρέπει να κλείσουν τα ιδιωτικά τους ιατρεία και να εργάζονται όπως και οι νοσοκομειακοί γιατροί.

Η απόφαση αυτή ελήφθη όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες έπειτα από έντονες πιέσεις που ασκήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ και διευκολύνει τελικώς και τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και τον Άδωνι Γεωργιάδη καθώς το ανοικτό μέτωπο με το κλάδο θα καμφθεί. Άλλωστε η απόφαση είναι πλέον στα χέρια των γιατρών.

newsit.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου