9.12.13

Επενέβη η ΕΛΑΣ – Παρ΄ολίγον …άγριο ξεμάλλιασμα στο ΙΚΑ Καλαμάτας

Κλειδώθηκε στο Γραφείο των ιατρών η υπάλληλος για να γλυτώσει το άγριο….Ξεμάλλιασμα !!!
Σκηνές απείρου κάλλους  διαδραματίστηκαν στα Γραφεία του ΙΚΑ Καλαμάτας όταν εξαγριωμένη   νεαρή μητέρα από την κοροϊδία και τον εμπαιγμό που υφίσταται επί σειρά ημερών , προσπάθησε να «ξεμαλλιάσει » την «υπεύθυνη » για την ταλαιπωρία της υπάλληλο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η νεαρή μητέρα θέλησε  να  συνταγογραφήσει  το ειδικό γάλα που δίνει κατόπιν συνταγής αλλεργιολόγου στην κορούλα της .
Η υπεύθυνη υπάλληλος του ΙΚΑ την πληροφόρησε ότι για την συνταγογράφηση χρειάζεται γνωμάτευση  Δημόσιου  Νοσοκομείου , την επόμενη ημέρα απεύνθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου της δόθηκε η σχετική γνωμάτευση .
Την προσκόμισε στο ΙΚΑ Καλαμάτας όπου η υπάλληλος την πληροφόρησε ότι πρέπει να περάσει την επομένη διότι  η ελεγκτής ιατρός ως συνήθως …απουσίαζε .
Σήμερα το πρωί  πάλι με την μικρή της κόρη απευθύνθηκε στο ΙΚΑ  για να εξασφαλίσει την υπογραφή του ελεγκτή γιατρού .
Η υπάλληλος  με ύφος χιλίων βαρόνων την πληροφόρησε  ότι της διέκοψε το διάβασμα ενός βιβλίου που ήταν στο ποιο συναρπαστικό του κομμάτι και ότι έπρεπε να ξαναπάει στο Νοσοκομείο Καλαμάτας διότι κάποιο λάθος υπήρχε στην …ημερομηνία .
Η νεαρή μητέρα σε έξαλλη κατάσταση της φόρεσε …καπέλο το βιβλίο  και άρχισε το μεγάλο κυνηγητό .
Η υπάλληλος  κλειδώθηκε σε γραφείο ιατρών  προκειμένου να αποφύγει το ξεμάλλιασμα ενώ ταυτόχρονα έφθασαν αστυνομικοί  ειδοποιημένοι πιθανόν από τους συναδέλφους της . 
Οι αστυνομικοί  και η νεαρή μητέρα έκπληκτοι άκουσαν την υπάλληλο να τους ομολογεί ότι αυτή ήταν ο ελεγκτής ιατρός αλλά μόλις …..σήμερα ανέλαβε τα συγκεκριμένα καθήκοντα .
Οι αστυνομικοί έκαναν τις απαραίτητες συστάσεις  αλά δεν γνωρίζουμε αν το δίκαιο αίτημα της νεαρής μητέρας έστω και χωρίς …ξεμάλλιασμα τακτοποιήθηκε  ..

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου