11.12.13

Ο Ομπάμα... φλερτάρει, η Μισέλ εξοργίζεται!


Ο Ομπάμα... φλερτάρει, η Μισέλ εξοργίζεται!

Η διαχυτικότητά του, δίνει αφορμή για σχόλια και μάλλον προκαλεί αμηχανία στην σύζυγο.
 Ο αυθόρμητος Μπαράκ Ομπάμα έχει συλληφθεί ουκ ολίγες φορές να το διασκεδάζει ίσως…υπέρ του δέοντος, δίπλα σε εντυπωσιακές πολιτικούς, δημοσιογράφους, σταρ, δίνοντας την εντύπωση ότι φλερτάρει μαζί τους ανοιχτά, εκνευρίζοντας την πρώτη κυρία των ΗΠΑ που επιχειρεί συχνά-πυκνά να τον επαναφέρει στην τάξη με ένα επιτιμητικό βλέμμα.
Πιο πρόσφατο ενσταντανέ, αυτό από την χθεσινή τελετή μνήμης για τον Νέλσον Μαντέλα, στο στάδιο Σοβέτο της Νοτίου Αφρικής. Εκεί, στις κερκίδες, ο Ομπάμα βρέθηκε δίπλα στην εντυπωσιακή, ξανθιά, ψηλή πρωθυπουργό της Δανίας, Χέλε Σμιντ, γέλασε και φωτογραφήθηκε μαζί της. Δίπλα τους, η Μισέλ Ομπάμα, έδειχνε λίαν ενοχλημένη, ρίχνοντας στον Αμερικανό πρόεδρο ένα βλέμμα που σκοτώνει, επιχειρώντας μάλλον...μάταια να τον επαναφέρει στην τάξη.
Ποικίλα ήταν τα σχόλια και για την διαχυτικότητα που επέδειξε ο Ομπάμα, απέναντι στην πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης, Γινγκλάνγκ Σιναουάτρα κατά την διάρκεια επίσημου ταξιδιού του στην Μπανγκόκ.
Στον κατάλογο των συναντήσεων που δεν πέρασαν απαρατήρητες, είναι και αυτή με την παραγωγό του NBC Μισέλ Τάζοφ, λόγω της μεγάλης οικειότητας κατά την διάρκεια συνέντευξης. Οι δυο τους αποτυπώθηκαν από τον φωτογραφικό φακό να σκύβουν και να ψιθυρίζουν, να γελάνε και να αγγίζονται.
Ο Ομπάμα φλερτάρει και η Μισέλ...εξοργίζεται
Θερμός είναι και απέναντι σε χυμώδεις σταρ όπως η Μπιγιονσέ, ενώ καμιά φορά προκαλεί ο ίδιος την τύχη, του με σχόλια που του…ξεφεύγουν, εξωθώντας την Μισέλ στα άκρα.
Ο Ομπάμα φλερτάρει και η Μισέλ...εξοργίζεται
Δεν είναι να απορεί κανείς για τον θόρυβο που είχε ξεσπάσει και μετά τα σχόλια που έκανε δημοσίως ο Ομπάμα για την γενική εισαγγελέα της Καλιφόρνια, Καμάλα Χάρις, την οποία, εκτός από έξυπνη και αφοσιωμένη, είχε περιγράψει και ως «την πιο όμορφη γενική εισαγγελέα στην χώρα».
Αργότερα ζήτησε συγγνώμη, αλλά αντί να το σώσει, διευκρίνισε με το γνωστό του χιούμορ:

«Λυπάμαι που το άκουσε αυτό η Μισέλ».

ΕΘΝΟΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου