14.12.13

«ΤΑ ΠΗΡΕ» Ο ΑΓΡΟΤΗΣ: Πήγε με …πατάτες στην τράπεζα!

Του είχαν στείλει πιστωτική χωρίς να ζητήσει
Σκηνικό από «σπαγγέτι γουέστερν» εκτυλίχθηκε πριν από τρία εικοσιτετράωρα σε υποκατάστημα τράπεζας που εδρεύει  στην περιοχή της Δροσιάς στην Πάτρα, με πρωταγωνιστές έναν αγρότη και τον διευθυντή .
Όλα ξεκίνησαν όταν ο «πελάτης» τηλεφώνησε στην τράπεζα ζητώντας να ακυρώσουν την πιστωτική κάρτα την οποία του είχαν εκδώσει χωρίς να έχει ζητήσει.
Η απάντηση που έλαβε ήταν πως για να συμβεί αυτό, πρέπει να  πάει ο ίδιος στο υποκατάστημα ,  αλλιώς θα χρεωνόταν σε ετήσια βάση με συγκεκριμένο ποσό.
Λίγες ώρες αργότερα ο χωρίς τη θέλησή του κάτοχος πιστωτικής κάρτας εμφανίστηκε στο υποκατάστημα όπου αφού τον έβαλαν στη διαδικασία να συμπληρώσει τα απαιτούμενα έγγραφα κατάφερε να απαλλαγεί από αυτή.
Τα καλύτερα  ήρθαν λίγα λεπτά αργότερα καθώς  ο  «πελάτης» αφού αποχώρησε , επέστρεψε κρατώντας ένα τσουβάλι με πατάτες, το οποίο πήγε και άφησε πάω στο γραφείο του διευθυντή.
Ο νεαρός άντρας – αγρότης στο επάγγελμα- φρόντισε μάλιστα να διαμηνύσει στον υπεύθυνο του τραπεζικού υποκαταστήματος πως εάν δεν το θέλει να του το πάει ο ίδιος στο σπίτι αλλιώς θα πληρώσει «πέναλτι» 20 ευρώ το μήνα.
 
Το τι έγινε στην τράπεζα… δεν περιγράφεται! 
Και φυσικά όσοι έμαθαν για το γεγονός σχολίασαν με θετικό τρόπο την ενέργεια του αγρότη!
.dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου