12.12.13

Δωρεάν μουσική σε κινητά και tablets από το Spotify


Δωρεάν μουσική σε κινητά και tablets από το Spotify

Δωρεάν πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια μέσω των κινητών συσκευών και των tablets προσφέρει πλέο το Spotify. 
Αυτό σημαίνει ότι έχετε στη διάθεσή σας απεριόριστη μουσική σε κάθε συσκευή με iOS ή Android λειτουργικό σύστημα. Ακούστε όλες τις playlists σας, ανακαλύψτε νέα μουσική ή απολαύστε τη δισκογραφία του αγαπημένου σας καλλιτέχνη.

Ακόμη, οι Led Zeppelin και το Spotify ανακοίνωσαν ότι ο θρυλικός κατάλογος Atlantic/Swan Song είναι τώρα διαθέσιμος στο Spotify. Σχεδόν 45 χρόνια μετά το πρωτοποριακό ντεμπούτο τους, το οποίο τους εκτόξευσε στην κορυφαίες θέσεις της ροκ μουσικής σκηνής, ολόκληρη η δισκογραφία τους είναι τώρα για πρώτη φορά διαθέσιμη για streaming on-demand αποκλειστικά στο Spotify.

Αμεσα, οι θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο μπορούν να ακούσουν τα τραγούδια από τα πρώτα 2 album (Led Zeppelin, Led Zeppelin II). Επιπλέον άλμπουμ θα κυκλοφορούν τις επόμενες τέσσερις μέρες, τα μεσάνυχτα, με στόχο όλη η δισκογραφία (στούντιο & live άλμπουμ) να είναι διαθέσιμη την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Τέλος, τo Spotify Premium συνεχίζει να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ακρόασης με on-demand και χωρίς διαφημίσεις πρόσβαση στη μουσική, σε υψηλή ποιότητα, με offline λειτουργία και τον εύκολο έλεγχο του ήχου στο σπίτι μέσω του το Spotify Connect.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου