11.12.13

Αγγελία - απάτη για δουλειά στο εξωτερικό«Ψάρευε» ανέργους, μέσω αγγελιών, υποσχόμενος δουλειά στο εξωτερικό, και τους απέσπασε χρήματα που υποτίθεται ότι προορίζονταν για την αγορά των αεροπορικών εισιτηρίων, με τα οποία θα ταξίδευαν στη χώρα- προορισμό.

Ο λόγος για έναν 56χρονο, ο οποίος αναζητείται, κατηγορούμενος για τέσσερις περιπτώσεις εξαπάτησης σε βάρος ισάριθμων πολιτών στα Γιαννιτσά. Η Ασφάλεια Γιαννιτσών άρχισε να ερευνά την υπόθεση, ύστερα από καταγγελία που έκανε ένας 58χρονος.

Σύμφωνα με τον τελευταίο, ο επιτήδειος είχε αναρτήσει αγγελία σε εφημερίδα, προσφέροντας εξασφαλισμένη δουλειά σε επιχείρηση του εξωτερικού. Στη συνέχεια, ο δράστης ζήτησε να κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό το ποσό των 290 ευρώ ως αντίτιμο για την δήθεν έκδοση του αεροπορικού εισιτηρίου, πράγμα το οποίο έπραξε ο καταγγέλλων.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο δράστης πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε, για να εμφανιστεί εκ νέου τρεις μήνες αργότερα, όταν με τον ίδιο τρόπο παγίδευσε άλλους τρεις ανυποψίαστους πολίτες, από τους οποίους απέσπασε συνολικά 450 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 56χονου υποβλήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου