12.12.13

Αυτός είναι ο Κίκος Μαρτίνος που διέφυγε την απαγωγή

Αυτός είναι ο Κίκος Μαρτίνος που διέφυγε την απαγωγήΣτόχος απαγωγέων παραλίγο να πέσει ο εφοπλιστής Κίκος Μαρτίνος στη Βούλα σήμερα το απόγευμα, ωστόσο διέφυγε μετά από μια εντυπωσιακή σύγκρουση του ενισχυμένου οχήματός του με αυτά των απαγωγέων του.
Ο  Κίκος Μαρτίνος είναι γιος του εφοπλιστή Ανδρέα Μαρτίνου και σύζυγός της Μαρίνας Λιβανού (κόρης του γνωστού  εφοπλιστή Γιώργου Λιβανού).
Όπως έγινε γνωστό δύο αυτοκίνητα επιχείρησαν να του κλείσουν το δρόμο ενώ κατεθυνόταν από τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας, «Μινέρβα», στο Καβόυρι. Ο εφοπλιστής ωστόσο δεν έχασε την ψυχραιμία του και κατάφερε να εμβολίσει το πίσω όχημα που τον έκλεισε και να διαφύγει. Στη συνέχεια έφθασε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας, απ' όπου και ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν.
Μάλιστα από τις συγκρούσεις προκλήθηκε φωτιά και κάηκαν οχήματα.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Από την ΕΛ.ΑΣ. έγινε γνωστό, σε ανακοίνωσή της, «στις 15.30 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στη περιοχή της Βούλας άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε δύο οχήματα (ΙΧ και βαν) προσέγγισαν και επιχείρησαν να πλαισιώσουν - εγκλωβίσουν όχημα που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει, καθώς με πορεία όπισθεν προσέκρουσε στο ΙΧ που τον ακολουθούσε. Από την πρόσκρουση εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο αυτοκίνητο των δραστών οι οποίοι το εγκατέλειψαν στο σημείο. Το δεύτερο όχημα (βαν) βρέθηκε επίσης καμένο σε κοντινή απόσταση. Προανάκριση από την Ασφάλεια Αττικής».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου