" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

13.12.13

<< ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗ >>- ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

S O S
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΒΑΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ
Την ευθύνη όμως δεν την έχουν μόνο οι κερδοσκόποι που θέλουν να ενταφιάσουν την ποιότητα και την αξία της ανθρώπινης ζωής μαζί με τα σκουπίδια και τα χημικά, αλλά την έχουμε κι εμείς όλοι μας, ο καθένας σε ποσοστό που του αναλογεί για τον τρόπο που ζει και κινείτε σε τούτο τον πλανήτη. 
Στο βίντεο animation του STEVE CUTTS και στο τραγούδι ''ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗ'' περιγράφεται εντέχνως η ανεύθυνη και επικίνδυνη νοοτροπία από το ανθρώπινο είδος πάνω σε όλα τα όντα και τελικά απέναντι στον ζωντανό οργανισμό, αυτόν που λέγετε γη, η οποία αποτελείτε από όλους εμάς .
Όταν καταστρέφουμε οτιδήποτε ανήκει στη φύση κάνουμε κακό στον ίδιο μας τον εαυτό νομίζοντας πως κερδίζουμε κάτι, αλλά μόνο πρόσκαιρα, διότι μάθαμε να λειτουργούμαι σαν μονάδες ενώ είμαστε όλοι μαζί ένας ζωντανός οργανισμός .
Ζούμε φυλακισμένοι μέσα στον ίδιο μας τον πλανήτη. Τη στιγμή που πολλοί καμαρώνουν σαν το κυρίαρχο είδος της γης, αλλά αν τους τραβήξεις το καλώδιο του ηλεκτρικού ρεύματος θα πεθάνουν μέσα σε μερικές μέρες ή και ώρες ακόμα.
Δεν λέω κάποτε μπορεί να ήμασταν πραγματικά κυρίαρχοι της γης, αλλά στην σημερινή εποχή αποκλείετε, μόνο τα ζώα κατάφεραν στα εκατομμύρια χρόνια που πέρασαν να ζουν πραγματικά ελεύθερα και να επιβιώνουν στο φυσικό περιβάλλον...
Φυσικό περιβάλλον????? Τι είναι αυτό???
Είναι αυτό που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις όταν σου κόψουν το ρεύμα και σου τελειώσουν τα καύσιμα, αυτό που αγνοείς ή φοβάσαι σήμερα, είναι αυτό όμως που μεγάλωσαν οι πρόγονοί σου ...
Τέλος, η φύση δεν εκδικείται κανέναν απλά ακολουθεί την ροη των φυσικών νόμων, αν για παράδειγμα μαχαιρώσεις το σώμα σου θα ματώσει, έτσι αν μπαζώσεις όλα τα ρέματα, το νερό θα ακολουθήσει την φυσική ροη της βαρύτητας και δεν φταίει αυτό που κάθεσαι μπροστά του.
Πολλοί θα πουν πως αυτά τα ξέρουμε, άλλο ένα ''βιντεάκι'' κι ένα ''τραγουδάκι'' που δεν μας λέει όμως καμία πρόταση πως να σωθούμε εδώ που φτάσαμε. Κι όμως αν αφυπνιζόμασταν συστηματικά και αλλάζαμε ο καθένας την συμπεριφορά του στην καθημερινότητα μας, μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα να αλλάξουν πάρα πολλά, κι αν πάλι κάποιοι δεν βλέπουν καμία ελπίδα νομίζω πως είναι πολύ καλύτερα να «πάμε» Αφυπνισμένοι παρά Γελασμένοι...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου