4.7.14

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3ου ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (ΠΑΡΑΛΙΑΣ)

Οι Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητριών και μαθητών της Γ΄ τάξης, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον  Διευθυντή και τον Σύλλογο των Διδασκόντων του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας και να εκφράσουμε την απέραντη ευγνωμοσύνη μας για την πολύτιμη προσφορά και συμπαράστασή σας κατά τη «δοκιμασία» των παιδιών μας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. 
Η όλη σας συμβολή και το σημαντικό διδακτικό σας έργο συνετέλεσε στην επιτυχή ολοκλήρωση του τελικού σταδίου κατά τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση των παιδιών μας.
Ιδιαίτερα σημαντική έχει αποβεί η προσφορά σας στη διαμόρφωση ήθους και την ανάπτυξη της υπευθυνότητας και αυτοπεποίθησης των μαθητών. Ο ρόλος σας ως αληθινοί δάσκαλοι έχει αποδειχθεί ουσιαστικός δημιουργώντας τις ευνοϊκότερες δυνατές συνθήκες για την επιτυχία αλλά και την ευτυχία των παιδιών μας. 
Τα διαπαιδαγωγήσατε και τα μορφώσατε με αγάπη, υπομονή, κατανόηση και γνώση θέτοντας έτσι τα θεμέλια στα οποία θα μπορούν να στηριχτούν αργότερα στη ζωή τους για να πετύχουν κάθε τους στόχο.
Σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε να σας δίνει ο Θεός δύναμη να συνεχίζετε πάντοτε το μοναδικό και αξιόλογο έργο σας μεταδίδοντας στους μαθητές το πάθος για τη γνώση και τη ζωή.

 Μετά τιμής για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ


Σημείωση: Τηλ επικοινωνίας με Πρόεδρο Συλλόγου
6944524154

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου