5.7.14

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Είδαν κροκόδειλο σε φράγμα στην Κρήτη !


Η φωτογραφία του κροκόδειλου στο Ρέθυμνο
Η φωτογραφία του κροκόδειλου στο Ρέθυμνο

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν δύο πυροσβέστες στο Ρέθυμνο καθώς είδαν με τα ίδια τους τα μάτια έναν κροκόδειλο στα νερά της λίμνης του φράγματος των Ποταμών.
Ο Διευθυντής Διαχείρισης Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων, κ. Βαγγέλης Μαμαγκάκης, ανέφερε ότι «δύο πυροσβέστες που εκτελούσαν περιπολίες για την πρόληψη πυρκαγιών στην περιοχή του Φράγματος των Ποταμών, παρατήρησαν ένα κροκόδειλο περίπου 2 μέτρων να κινείται στην ξηρά και κατόπιν να βουτάει στη λίμνη του φράγματος!»
Το τεράστιο ερπετό παρατηρήθηκε στην «ουρά του Φράγματος» στο δρόμο για τις Βολιώνες και κανείς δε γνωρίζει από πότε είναι εκεί κι αν είναι και το μοναδικό που υπάρχει στο σημείο

«Στην αρχή θεωρήσαμε ότι πρόκειται για φάρσα, όμως αφού διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για αξιόπιστους μάρτυρες αρχίσαμε να το ερευνάμε», υπογράμμισε ο κ. Μαμαγκάκης.
Απίστευτο. Είδαν κροκόδειλο σε φράγμα στο Ρέθυμνο

Οι αρχές, πλέον, θα ψάξουν για ίχνη στο σημείο που εθεάθη ο κροκόδειλος, ενώ στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία με ειδικές μηχανές λήψης, προκειμένου να εντοπιστεί.

Ο κ. Μαμαγκάκης εκτιμά ότι θα μπορούσε να προέρχεται από κάποιον που το είχε στο σπίτι ως κατοικίδιο και όταν μεγάλωσε το παράτησε στο φράγμα, ενώ δε βρίσκει απίθανο να έχει ξεφύγει ή να έχει εγκαταλειφθεί από κάποιο τσίρκο που επισκέφτηκε στον παρελθόν την περιοχή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου