3.7.14

Εκπόρνευση με... κάστινγκ απο τον προαγωγό

Ο 52χρονος αρχηγός κυκλώματος μαστροπείας επέλεγε προσωπικά τα κορίτσια και τα διέθετε μέσω ιστοσελίδας και διαφήμισης «ερωτικού προϊόντος»
Ο 52χρονος μαστροπός, σύμφωνα με αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, ήταν υπεύθυνος για τον εντοπισμό και την επιλογή των γυναικών που εκδίδονταν.
Ο ίδιος κανόνιζε τα ερωτικά ραντεβού, καθόριζε τις τιμές και το «μεροκάματο» των γυναικών και των οδηγών που τις μετέφεραν.
Το ρόλο της υπαρχηγού, αποδίδουν οι ίδιοι αξιωματικοί, σε μία 37χρονη, που αναζητείται, γιατί ήταν εκείνη που χειριζόταν την τηλεφωνική σύνδεση μέσω της οποίας κανόνιζε τα ραντεβού, ενώ βοηθούσε τον 52χρονο στην επιλογή των εκδιδόμενων γυναικών και έδινε οδηγίες και κατευθύνσεις στους οδηγούς.
Επιπλέον, μία ακόμη γυναίκα, υπήκοος Τσεχίας, που επίσης αναζητείται ήταν υπεύθυνη για τον εντοπισμό αλλοδαπών γυναικών, τις οποίες σύστηνε στον 52χρονο.
Από τους υπόλοιπους συλληφθέντες, ένας 54χρονος Έλληνας και ένας 36χρονος από τη Ρουμανία, είχαν το ρόλο των οδηγών και μετέφεραν τις εκδιδόμενες στα προκαθορισμένα ραντεβού, ενώ συγκέντρωναν τα «κέρδη» και τα παρέδιδαν στον 52χρονο.
Συνελήφθησαν επίσης, δύο εκδιδόμενες γυναίκες, μία 22χρονη υπήκοος Ρουμανίας και μία 29χρονη υπήκοος Ρωσίας.
Στην κατοχή των συλληφθέντων και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο αυτοκίνητα, μία μοτοσυκλέτα, δύο τυφέκια, ένα σπρέι πιπεριού, πέντε κινητά τηλέφωνα, 4.770 ευρώ και μεγάλος αριθμός ιδιόχειρων σημειωμάτων με το πελατολόγιο και τα «οικονομικά» της... επιχείρησης.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για -τα κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπείας καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων και της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα πρόσωπα και την είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελληνική Επικράτεια, και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου