5.7.14

ΤΟ BODY PAINTING ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΝΗΣ… ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

Με αυτό το body painting η Αγαρίστη Κασπίρη βγήκε πρώτη στη Γερμανία
Στη Bild με την Εθνική Γερμανίας η Αγαρίστη Κασπίρη

Μία ελληνίδα... κέρδισε τον διαγωνισμό της Bild για την γυναίκα που θα έκανε το καλύτερο body painting με αφορμή το Μουντιάλ της Βραζιλίας και φυσικά... θα διαφήμιζε την Εθνική ομάδα της Γερμανίας.
Η εδώ και χρόνια μόνιμη κάτοικος Φρανγκφούρτης Αγαρίστη Κασπίρη, κόρη του αείμνηστου κατασκευαστή Τάκη Κασπίρη, αποφάσισε να συμμετέχει στον διαγωνισμό. 
Χιλιάδες οι συμμετοχές, η Αγαρίστη προκρίθηκε στις τρεις πρώτες με το body painting που βλέπετε και τελικά πριν από μερικές ημέρες... κέρδισε και τον διαγωνισμό!
Η εφημερίδα της έβαλε στον λογαριασμό της 500 ευρώ (για τη νίκη της) και φυσικά η Αγαρίστη... θα γίνει εξώφυλλο! Και μάλιστα αν η Γερμανία κερδίσει και το Μουντιάλ προβλέπεται να την δούμε σε περίοπτη θέση! Η ολοσέλιδη «αφισέτα» της στην εφημερίδα Bild θα κυκλοφορήσει σε όλη τη Γερμανία.
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η χαρισματική Αγαρίστη κερδίζει τέτοιος διαγωνισμό. 
Όπως είχαμε γράψει στον «Κόσμο» είχε κερδίσει και τον ανάλογο διαγωνισμό για τη συναυλία της Lady Gaga (είχε ντυθεί Lady gaga και είχε εμφανιστεί ως Agara Gagaro - σύνθεση του ονόματός της με αυτό της αμερικανίδας τραγοπυδίστριας) και είχε την ευκαιρία όχι απλά να παρακολουθήσει τη συναυλία αλλά να γνωρίσει και από κοντά τη Lady Gaga.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου