5.7.14

Η Άννα Συνοδινού χαροπαλεύει και η Εφορία της βγάζει το σπίτι στο σφυρί!

 ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ ΥΨΟΥΣ ....11.000 ΕΥΡΩ !
Διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η ηθοποιός Άννα Συνοδινού στο νοσοκομείο Σωτηρία, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία, η 88χρονη ηθοποιός Άννα Συνοδινού, που διακρίθηκε για την προσφορά στον πολιτισμό, αλλά και στην πολιτική, την οποία υπηρέτησε ως βουλευτής και υφυπουργός, δίνει τη μάχη για τη ζωή με λιγοστά άτομα στο πλευρό της.
Οι δικοί της άνθρωποι, που της συμπαραστέκονται αυτές τις ώρες, υποστηρίζουν ότι, για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση της υγείας της, απαιτούνται μεγάλα έξοδα, τα οποία δεν μπορούν να πληρωθούν με τη σύνταξή της.
Τονίζουν, παράλληλα ότι υπάρχει και ένα χρέος της στην εφορία, ύψους 11.000 ευρώ, το οποίο, αν δεν πληρωθεί άμεσα, κινδυνεύει να βγει στο σφυρί το σπίτι της στο Παγκράτι.
Την περασμένη Τετάρτη, η ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην πνευμονολογική μονάδα του νοσοκομείου, όπου οι γιατροί της χορήγησαν την κατάλληλη αγωγή, για να αντιμετωπίσουν τον υψηλό πυρετό, τη δύσπνοια, καθώς και άλλα χρόνια προβλήματα της υγείας της που την ταλαιπωρούν.
Σύμφωνα με το ζευγάρι που εδώ και 40 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της και την εξυπηρετεί στις δουλειές του σπιτιού της, την κ. Δώρα και τον κ. Χρήστο, «την προηγούμενη φορά που η ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο, άτομο από το περιβάλλον της επικοινώνησε με πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας για βοήθεια, αλλά εκείνος δεν απάντησε».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου