3.7.14

Η καλόγρια-νικήτρια του The Voice χωρίς τα ράσα

Ακόμη είναι δόκιμη μοναχή αλλά το επόμενο διάστημα αναμένεται να δώσει τους τελικούς όρκους
H εξαιρετική φωνή της, το πάθος της αλλά και το ράσο της την έκαναν παγκοσμίως γνωστή. Το βίντεο από την πρώτη εμφάνισή της στο Voice έχει πάνω από 50 εκατ.views. Ο λόγος για την νικήτρια του ιταλικού μουσικού διαγωνισμού Κριστίνα Σκούτσια η οποία εδώ και κάποια χρόνια έχει ακολουθήσει το δρόμο της καλογερικής.
Η 25χρονη από το Κομίσο εδώ και κάποια χρόνια ζει στο Μιλάνο στην εκκλησία των Ουρσουλίνων βοηθώντας στο νηπιαγωγείο. Ακόμη είναι δόκιμη μοναχή αλλά το επόμενο διάστημα αναμένεται να δώσει τους τελικούς όρκους αφού η επιτυχία της στο ιταλικό Τhe Voice δεν άλλαξε την απόφασή της να ακολουθήσει το συγκεκριμένο δρόμο.
Στο μουσικό διαγωνισμό από την αρχή μέχρι το τέλος, ακόμη και όταν τραγούδησε δίπλα σε σταρ παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως η Κάιλι Μινόνγκ, δεν έβγαλε ούτε μια φορά το ράσο της. Πρόσφατα, κανείς δεν την έχει δει χωρίς αυτά, ωστόσο, κυκλοφορούν κάποιες φωτογραφίες της από την προ μοναστηριού εποχή και όπως φαίνεται ήταν μια όμορφη κοπέλα που ντυνόταν, βαφόταν και φτιαχνόταν όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου