4.7.14

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Ξεκίνησε το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι» και έπεται συνέχεια το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Ιουλίου

Με νότες και θέαμα ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ή υποστηρίζει ο Δήμος Καλαμάτας για το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2014».
Συναυλία Tahimy & Hijos De Cuba
Χθες βράδυ, Πέμπτη 3 Ιουλίου, στην κεντρική προκυμαία του λιμένα της πόλης, το κοινό απόλαυσε μελωδίες από την Κούβα, με την ορχήστρα Tahimy & Hijos De Cuba (Tahimy/φωνή-κρουστά, Κώστας Μερκούρης/κιθάρα, Κώστας Μπαλής/πλήκτρα , Τάσος Ρούσσης/μπάσο, Σαράντος Γεωργακόπουλος/τύμπανα).
Φεστιβάλ ΜΗΔΕΝ
Στο Ιστορικό Κέντρο και συγκεκριμένα στην Πλατεία ΄Οθωνος, επίσης χθες βράδυ, ξεκίνησε το 10ο Φεστιβάλ ΜΗΔΕΝ, με πολύ κόσμο να παρακολουθεί έργα βιντεοτέχνης από κάθε γωνιά του πλανήτη.
Στην επετειακή αυτή διοργάνωση, που θα διαρκέσει έως και αύριο, Σάββατο 6 Ιουλίου, το κοινό του φεστιβάλ έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει περισσότερα από 250 έργα videoart, σε χώρους του Ιστορικού Κέντρου Καλαμάτας.
Όλες οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 
Αύριο, Σάββατο 5 Ιουλίου, από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, «...του μισοφέγγαρου τραγούδια»!
Την ετήσια καλοκαιρινή συναυλία του, με τίτλο «...του μισοφέγγαρου τραγούδια», θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας στο Αμφιθέατρο του Κάστρου, αύριο Σάββατο 5 Ιουλίου στις 21.00, με ελεύθερη είσοδο. 
Στο Κάστρο, κάτω από το μισό φεγγάρι του Ιουλίου, τα Σύνολα (φωνητικά - χορωδιακά και οργανικά) του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, θα παρουσιάσουν μια καλοκαιρινή εκδήλωση διάρκειας 80 λεπτών χωρίς διάλειμμα. 
Αύριο, Σάββατο 5 Ιουλίου, πανηγύρι στον Άγριλο
Πανηγύρι θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 5 Ιουλίου και ώρα 21.00, στην Τοπική Κοινότητα Αγρίλου. 
Κυριακή 6 Ιουλίου, Αμφιθέατρο Kάστρου, Συναυλία Δημοτικής Φιλαρμονικής
Την Κυριακή 6 Ιουλίου και ώρα 21.00, στο Αμφιθέατρο του Κάστρου, η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική εκδήλωση με τίτλο «Μουσικός Περίπλους», για την υποστήριξη του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας των Παιδικών Χωριών SOS.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου