3.7.14

Ανοιχτή Πρόσκληση για τους κατοίκους της Καλαμάτας

Η ΦΑΡΙΣ και το 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού προσφέρουν 20 θέσεις συμμετοχής στο “On the Road” στη συμβολική τιμή των 15 ευρώ για τους κατοίκους της Καλαμάτας.


Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καλαμάτας «ΦΑΡΙΣ» και το φετινό, επετειακό 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που θα διοργανωθεί από τις 17 έως τις 24 Ιουλίου 2014,  γιορτάζουν τα 20 χρόνια του Φεστιβάλ και με χαρά απευθύνουν Ανοικτή Πρόσκληση στους κατοίκους της πόλης να συμμετάσχουν στο Χορογραφικό Εργαστήρι “On the Road”, με την συμβολική τιμή των 15 ευρώ.
                Το Εργαστήρι χορογραφικής παρέμβασης στο δημόσιο χώρο “On the Road είναι ένα συλλογικό χορογραφικό εργαστήρι που σκοπεύει να διαρρήξει τα περιοριστικά όρια των κλειστών χώρων και να διαχυθεί στους δημόσιους χώρους της Καλαμάτας. Οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν κρυμμένες γωνιές της πόλης, θα ενεργοποιήσουν την ιστορική της μνήμη και, μέσα από τον στοχασμό πάνω στη σύγχρονη μορφή και την ταυτότητά της, θα συνθέσουν μια παράσταση-περιήγηση γεμάτη χορό, μουσική και αναπάντεχες δράσεις.
Κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης του εργαστηρίου, οι χορογράφοι θα σχεδιάσουν την τελική διαδρομή και θα την αποτυπώσουν σ’ έναν χάρτη της πόλης. Την ημέρα της παράστασης το κοινό θα βαδίσει στη χαρτογραφημένη πορεία, ακολουθώντας τους μουσικούς και παρακολουθώντας τις χορογραφίες και τα δρώμενα στα διάφορα σημεία της πόλης.


Ημερομηνίες Εργαστηρίου “On the Road”: 17-24.7.2014
Χώρος: Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο
Ώρες: 16:00-20:00
Παράσταση: 24.7, στις 20.00, σε διάφορους χώρους της πόλης
Δηλώσεις Συμμετοχής στη Βασιλική Παπαδοπούλου: 6977 881 165

Σας περιμένουμε!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου